Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2013, cz. XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-17, 12:58   #868
inwersja
dryfuję słowami

Dot.: Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2013, cz. XI

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Lubiłam oglądać ten program Ciekawe przypadki były. Ale chyba już nie leci w tv bo dawno nie widziałam.
a nie wiem, nie mam kablówki. u rodziców tylko oglądałam jak byłam

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
czeszko...

wrocilam z wizyty... niestety nie mam najlepszych wiesci... na ktg namalowaly sie skurcze regularne co 10 minut i mam skierowanie do szpitala... mam z tym niezwlekac wiec wpadlam do domu tylko cos zjesc i spakowac torbe zeby tz mi przywiozl po pracy... najgorsze ze te skurcze chyba nadal trwaja... czulam jak prowadzilam... zjadlam teraz nospe - moze przejda? zastanawialam sie czy brac cos przed tym szpitalem ale boje sie zeby sie nie pogorszylo bo bede tam dopiero za jakies 1,5 h... nie wiem co ten maly sie tak do nas spieszy... jeszcze nie mamy nic gotowe... poza tym wszystko ok... od ostatniej wizyty 3,5 tygodnia temu przytylam szalone 700 gram... i tyle wlasnie przybral maly...

dzis rozpoczynamy 33 tc i maly wazy 2300... spadam do szpitala, matal spisuje sobie twoj numer bo bede bez kontaktu ze swiatem poki co... trzymajcie kciuki zebysmy jeszcze nie rodzili....
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
aha jeszcze szyjka sie skrocila... znowu ma ok 3 cm... ehhh
powodzenia! 3mam kciuki

dobrze, że w ogóle robić Ci tam ktg z pomiarem skurczy, bo leżałam ponad tydzień w szpitalu, 2x dziennie miałam ktg i ani razu z pomiarem skurczy. jedynie samo tętno no chyba, że na tej głowicy od tętna też mogą zobaczyć coś...

a z szyjką (porównując do siebie) nie jest jeszcze tak źle, aczkolwiek przy okazji pobytu w szpitalu mogą ją monitorować i sprawdzać czy skraca się dalej
ja miałam oprócz luteiny jakieś okropne zastrzyki w dupsko, które niby miały zapobiec skracaniu, a wręcz wplynąć na jej wydłużenie. oleiste takie, że jak mi jakaś położna za szybko zrobiła, to tyłek cały dzień mnie bolał ;/

Edytowane przez inwersja
Czas edycji: 2013-07-17 o 12:59
inwersja jest offline Zgłoś do moderatora