Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lumpeksy Ciucholandy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-04-21, 11:07   #24858
suzuranka
Zadomowienie

Dot.: Lumpeksy Ciucholandy

Weekend sie zaczął, czasu trochęwolnego, więc wklejam troszkę
obiecanych zakupów z kilku tygodni:
1. takie cuś wiązane pod biustem, newlook
2. moja UKOCHANA ( obecnie, bo jak dorwę inne cudo to tradycyjnie tązdradzę ) torebucha- taka sakwa niby, ale jest duuuuuuuuża; miałam wątpliwości czy sięza bardzo nie błyszczy ( lubię jak coś migoce, ale bez przesady) ale ostatnio w niej wyszłam i mi przeszło tak bardzo, że - czy pasuje czy nie- latam w niej od tygodnia a o mało bym jeje nie miała, bo jak weszłam do lumpa to skierowałam się od razu na torebki, ale jakaś babka mnie ubiegła, poszłam do przymierzalni wychodzę, a tam co? leży spowrotem w kosszu
3. sweterko bluzka( dekolt ma bardzo szeroki, taka mega łóda że prawie z ramion spada i sięga za tyłek, świetnie się układa), jakiś Arden B.
4. tuniczka Newlook
5. taka bawełniana spódnica zwykła, firmy Krzak
6. pirdółki
7. taka bluzka, ma genialny wzór i ( czego na zdjęciu nie widać) jest dłuższa, za tyłek ostro- Zoul
8. kardigan długaśny, do połlowy uda( na tych zdjęciach w ogóle nie widać długości tych rzeczy, chyba bede się kladła obok nich dla porównania, H&M
9. sweterek, też za tyłek i ma bardzo fajne rękawki, takie bufki, jakieś Remix cośtam, na metce jest napisane" wear this and you will be happy ever after.."- no przyznam, ze ja jestem bardzo happy
10. bluzeczka Next

A w poniedziałek kolejne łowyD Ostatnio dużo sukienek wykładają, mam nadzieję, ze coś fajnego dorwę, bo ostatnio zostawiłam jedną genialna ( bo mi sięwydawało, że cycki mam w niej za wielke... jak wróciłam po nią to jej już oczywiście nie było więc czuję się niezaspokojona )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ewe.jpg (100,1 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg vbc.jpg (97,4 KB, 121 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ere.jpg (112,6 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rfr.jpg (97,3 KB, 94 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fg.jpg (100,1 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kjm.jpg (98,0 KB, 94 załadowań)

I'd rather hurt than feel nothing at all...

LC - Suzuranka
suzuranka jest offline Zgłoś do moderatora