Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2013, cz. XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-17, 13:14   #907
rusałka_1
Zakorzenienie

Dot.: Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2013, cz. XI

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
siedzę i jestem rozstrzęsiona i zapłakana...
nigdy się na mnie nie darł...
ja nie wiem jak on może takie rzeczy mówić...
niech mnie ktoś stąd zabierze
nie mam już słów na niego.
Kochana postaraj się uspokoić - zrób to dla siebie i dla córeczki!!

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
czeszko...

wrocilam z wizyty... niestety nie mam najlepszych wiesci... na ktg namalowaly sie skurcze regularne co 10 minut i mam skierowanie do szpitala... mam z tym niezwlekac wiec wpadlam do domu tylko cos zjesc i spakowac torbe zeby tz mi przywiozl po pracy... najgorsze ze te skurcze chyba nadal trwaja... czulam jak prowadzilam... zjadlam teraz nospe - moze przejda? zastanawialam sie czy brac cos przed tym szpitalem ale boje sie zeby sie nie pogorszylo bo bede tam dopiero za jakies 1,5 h... nie wiem co ten maly sie tak do nas spieszy... jeszcze nie mamy nic gotowe... poza tym wszystko ok... od ostatniej wizyty 3,5 tygodnia temu przytylam szalone 700 gram... i tyle wlasnie przybral maly...

dzis rozpoczynamy 33 tc i maly wazy 2300... spadam do szpitala, matal spisuje sobie twoj numer bo bede bez kontaktu ze swiatem poki co... trzymajcie kciuki zebysmy jeszcze nie rodzili....
Kochana trzymam kciuki bardzo bardzo mocne!
Wierzę że to "tylko" fałszywy alarm!

Cytat:
Napisane przez dirtymagic85 Pokaż wiadomość
hej laski....................
złe nowiny u mnie. Mała nic nie urosła przez tydzień, jest zagrożenie dla mnie i dla córki, kwestia ratowania....brak mi słów, białko kosmiczne, wyniki słabe, ktg słabe, mam je 3xdz i przed kadym mam byc na czczo zeby ewentualnie szybciej robić cc.Moze to byc jutro, najpozniej za kilka dni. kwestia dni...... mała na bank wyląduje w inkubatorku, nawet nie ma1,5 kg, błagam was dziewczyny o kciuki, o modlitwę, ja sama nie ogaraniam, nawet beczeć nie mogę, bo ciśnienie mi walnie.......błagam o modlitwę za moją Lilianę!!!!!
dirty
Jestem myślami cały czas z Wami, musicie wierzyć że Lilianna sobie poradzi! Sa lekarze, specjaliści zaopiekują się nią!
Bardzo bardzo mocno trzymam kciuki, wszystko musi być dobrze!

Ależ na tym naszym wątku kłopotów

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora