Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz. 19!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-17, 13:20   #4056
Margosia__
Zakorzenienie

Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
Mam do was pytanko:
Kupiłam w aptece LINO complex (te tabletki, ktore są z nienasyconymi kwasami tłuszczowymi) z tym, że babeczka dała mi tym razem nie wersję z kwasem foiowym a z wit A+E+F... jakaś tępa czy co, widziała że mam bębęn jak stąd do nieba, wcześniej poprosiłam ją o podkłady do szpitala, wzięłam tantum rosa i linomag a ona mi teraz dała tabletki na zdrową skórę W każdym bądź razie chodzi o to czy mogę je łykać? Bo jak najbardziej zaweirają dha chodzi tylko o tą dodatkową witaminę A+E, które wiem że w nadmiarze szkodzą w ciąży, pytaniem jest czy to będzie nadmiar? Na ulotce jak zwykle napisane, ze branie ich konsultowac z lekarzem
Nie wiem czy nie oddać ich tżtowi
Z tabletkami nie pomogę;p
Ale ostatnio Tż był w aptece po espumisan dla niemowląt... i pani mgr dała mu w kapsułkach od 6r.ż ;/
Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
dziewczyny
macie może jakieś plany dnia z niemowlaczkiem
taki plan dzienny podzielony na godziny???
godzina karmienia, snu, zabawy, aktywnosci??
(wiadomo to tak umownie bedzie)
karmimy się na żądanie i jest to bardzo różnie wszystko
Jedyne stałe punkty to spacer rano i popołudniu jeżeli pogoda dopisuje(ale to o różnych porach) i o 21 kąpiel jedzenie i spanie

Jak miałam go dokarmiać to był dylemat- odciągać czy wyjść na spacer

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora