Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Oleje i olejki do włosów część VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-17, 15:48   #989
EbonyLuna
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Oleje i olejki do włosów część VII

Cytat:
Napisane przez Ewuniaa16 Pokaż wiadomość
Bardzo lekkie są olejki Alterry A do twarzy używam oleju jojoba ale maksymalnie x3 w tygodniu i to w mieszaninie z serum nawilżającym

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
alterrę używałam przy masażu bańką chińską Fakt, była lekka i miała przyjemny zapach [miałam dwa rożne warianty]. Na końce to myślę o lnianym ewentualnie lub z pestek winogron. Tego drugiego jeszcze nigdy nie miałam, wiec nie wiem, czego mogłabym się spodziewać.
Ja aktualnie z kocanki, bo niby na naczynka działa, choć jakoś nie zauważyłam tego... Fajny jest z krokosza; leciutki, do mojej mieszanej cery jak znalazł. Ja nigdy nie kładę samego oleju, chyba, ze miałam chwilowe podrażenie i zmiany alergiczne, to wtedy uratował mi cerę czysty argan. Ale stosuję codziennie wieczorem z kremem i lekkim serum za badzie kwasu hialuronowego,wiec na noc super sprawa.
Cytat:
Napisane przez karmazynka99 Pokaż wiadomość
to cochiaz koncówkom sie dostaje trochę dobroci

ja czasem nakadam na twarz, aktualnie walcze z trądzikiem, więc sobie troche odpusciłam z olejami bo stosuje inne preparaty
I się odwdzięczają za to i za sporadyczne używanie prostownicy; w ogóle się już nie rozdwajają
Dla mnie prawdziwą innowacją okazał się olejek myjący; jestem zakochana i z pewnością nie zrezygnuję z niego w mojej pielęgnacji. Ponad to lubię wzbogacać krem na noc [na dłoni, bezpośrednio przez nałożeniem na twarz] oraz jako szybkie serum z HA, nawet pod podkładem mineralnym dobrze się spisuje, a cerę mam mieszaną.