Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz. 19!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-17, 20:13   #4282
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
Oliath no nie wierzę, w końcu!
Śliczne jesteście obie, a ty nie dość, że ładnie wyglądasz po aż 4h snu, to w ogóle superowo bez makijażu Niewiele babeczek tak ma

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

kejt, to zamień się! Ja bym z chęcią trochę w kuchni poczarowała, bo bardzo lubię piec (i mi to wychodzi, pisząc super skromnie), no ale bez piekarnika to tak trochę mi ciężko
zapraszam
jutro rodzice wracają z urlopu i mają wpaść do nas z życzeniami do męża, więc coś musiałam wyczarować. Co najlepsze - wzięli sobie urlop, miałam urodzić wcześniej a tu wcale, że nie e... I w poniedziałek już wracają do pracy :P
Już mama powiedziała, że po pracy będzie do mnie dojeżdżać (30 km komunikacją) Mam nadzieję, że jednak szybko do siebie dojdę.

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
Hej żabcie
Ja mam znowu problemy z kompem.Pisałam juz Madi .No i tak sie złozyło ze Tz uruchomił truposza i na razie działa ale nie wiem jak długo.

Madi przepraszam za zawracanie głowy

Wczoraj Laura nie spała od 8 rano az do wieczora byłam padnieta.Jak Tz wrocił z pracy,zobaczył ze mam dosc i został z małą a mnie wysłał do Lidla.Nie sądziłam ze wyprawa do Lidla moze byc taka ciekawa wstąpiłam tez do ginka sie umowic i do jego poloznej na pogaduchy wrociłam cała happy Jutro tesc przyjezdza i przywozi wozek wiec jakikolwiek by ten wozek nie był to w paitek spacerujemy

Dotkaamoje gratulacje żabko Wcale Zuzinka nie jest taka duuza.W sam raz
za super wózek i za pierwszy spacer
Współczuję braku odpoczynku, mam nadzieję, że dziś było lepiej.

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora