Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przyszłych PM, młodych mamusiek itp.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-17, 21:19   #265
Lady Ali
Rozeznanie

Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przyszłych PM, młodych mamusiek itp.

Cytat:
Napisane przez madziullka Pokaż wiadomość
Kochana nie za duży odstęp między posiłkami? Wg mnie zbyt duży, chyba nie chcesz sobie spowolnic metabolizmu?? nie ma nic złego w kolacji po 18 jeśli późno chodzisz spać a do tego ćwiczzysz pamiętaj aby posilki jesc co ok 3-3,5 h wtedy nie spowolniz metabolizmu a jeszcze troszke g podkręcisz a dzięki częstym (małym) posiłkom nie będziesz czuła głodu.

Ja dziś melduję ze ćwiczyłam z mel b brzuch, nogi i pośladki. razem wyszło ok 30 min, nie wszystko mi wychodziło ale myślę ze jutro będzie już lepiej. Najlepiej to chyba byłoby zacząc od cardio a potem reszta, no ale pierwszy raz więc chyba i tak nie jest źle zobaczymy jak jutro moje mięśnie będą się miały

miłej nocki
Madziu ja stosuje diete 8 godzinna.Mam w ciągu dnia 8 godzin na jedzenie a kolejne 16 organizm odpoczywa.Na tej diecie duuzo spadłam.Bez jojo na szczescie.Bo jem wszystko,tylko mniej

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

wrociłam z wedrówkipadam z lekka.Komarów i bąków wodnych od choinki.pozarły mnie.Kłade sie a jutro od rana mel bx3
Lady Ali jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując