Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz.12
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-18, 08:54   #758
pipson
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Ja praktycznie byłam tylko w UK, we Francji (rok temu), na Słowacji i... na Ukrainie tyle moich zagranicznych wycieczek do Paryża bym chciała od dziecka o tym marzę te ich śniadanka to weź dżemiki, bagietki, sery a wszystko taaaakie pyyyyszne
No i gdzie to foto?
Hahaaa, ja właśnie jestem przed @ i mam nadzieję, że zdążę jeszcze śmignąć ten okres to mnie do szału doprowadzi

Foto jest, ale po śniadanku, bo zapomniałam zrobić przed wiec lekko wciagniety brzucho wrzuce z komputera, bo z tabletu odpisuję. Mi sie juz konczy okres, wiec jutro solarka chociaz jest tak ladnie, ze az zal kase wydawac... Ale nie, nie wytrzymam godziny albo dwoch na sloncu, 10 minut to moj rekord

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość

A ja jeszcze na plażingu nie byłam ale z góry wiem, że to nie dla mnie, bo nie lubię leżeć plackiem przez dłuższy czas ADHD

No ja wlasnie tez nie daje rady no maks 15-20 minut
pipson jest offline Zgłoś do moderatora