Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-18, 10:57   #3604
lineczka1989
Zakorzenienie

Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Leniuchy,do roboty (ktoras tu chciala kopa na rozruch ) ja juz umylam nowa kabine prysznicowa, 2 lazienki, porobilam i poskladalam 3 pralki prania, obiad, spakowalam nas, podlalam caly ogrod bo susza, zjadlam lody wlasnej roboty i wlasnie mocze sobie nozki.

Rwa mi dokucza coraz bardziej
Maly rusza sie jakos malo w porownianiu do pierwszego syna.
A jutro ide do mojego starego gina na dodatkowe usg.Mam nadzieje, ze wszystko ok.

Pokazywalyscie te posciel-

http://allegro.pl/posciel-3el-ochran...391158167.html

Ladna, ale trzeba koniecznie prasowac po praniu bo inaczej jest szorstka.Ochraniacz musze kupic nowy, bo ten juz po 2 miesiacach nie byl sztywny i spadal dziecku na glowe. Bo to tylko jest delikatnie watowane a nie ma gabki. Teraz kupuje taki ochraniacz, sprawdza sie o wiele lepiej i nic sie z nim po praniu nie dzieje.Sprawdzony, bo synek ma nadal w swoim normalnym juz lozku, bo uderzal sie o barierki i sciane.
http://www.babyartikel.de/produkt/ne...t=201200003973

miki-posmaruj bepanhenem.Goi sie szybciej.
czyli ochraniacze na łóżeczko musi być gąbkowe tak?

podziwiam Cię że masz tyle energii i tyle rzeczy robisz
Cytat:
Napisane przez Margot156 Pokaż wiadomość
Też sobie zrobiłam plan na ten tydzień.... nie zmienia to faktu że czasem zupełnie brakuje mocy

Muszę się pochwalić!! Przyszła paczuszka z zakupkami
- 10 szt pieluch tetrowych białych
- 3 szt tetrowych z nadrukiem (nie mogłam się powstrzymać)
- 3 szt. flanelowych kolorowych
- 3 szt czapeczek
- 3 szt niedrapek
- wkłady poporodowe 2 paczki
- gaziki nasączone do dezynfekcji 30 szt
- 5 podkładów do przewijania do szpitala
- 2 podkłady na ramię
- szczoteczka i grzebyk
Koszt tej paczuszki - 108 zł już z kurierem

Jak ja kocham allegro
tanio jak na tyle rzeczy
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora