Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zdrowo jemy, nie tyjemy i ostro trenujemy- walka o piękną sylwetkę cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-18, 11:36   #904
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Zdrowo jemy, nie tyjemy i ostro trenujemy- walka o piękną sylwe

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
To miałaś wczasy odchudzające
Wstaw jakieś fotki koniecznie!
Cieszę się że wakacje udane, że wypoczełaś
A czemu masz uraz do red bulla i co sie znów w tej Twojej pracy dzieje

Po lev 1 spadki po 2cm, bez diety, za to przy nocnym jedzeniu
Dziś ubrałam obcisłą bluzkę i usłyszałam pierwszy komplement od mamy: że brzuch mi się spłaszczył, a później dodała że wałeczki mam mniejsze na plecach i szczuplejsze ręce (ale nie wiem czy te ostatnie dwa stwierdzenia, nie tak od oka bardziej ).
W sumie w połowie 1 lv mi sie znudziły ćwiczenia, ale wytrwałam, zobaczymy jak mi pójdzie z dwójką, ale w sumie samo gadanie Jill jest podobne jak w pierwszym i to tez mnie wkurza (w ciągu dnia w głowie mi sie przewijają niektóre zdania).
Wstawie fotki do klubu musze znalezc jakies normalne

A do red bulli mam wstret bo poznalam barmana i cala noc pilam drinki wodke z red bullem i nastepnego dnia czulam koszmarnie , serce mi szybciej bilo rece mi sie trzesly , nogi jak z waty za duzo kofeiny poprostu a jak imprezowalam nie czulam zë to przesada bo powera mialam

Wogole mielismy ladowac awaryjnie w drodze powrtnej bo jakis debil zapalil papierosa w toalecie w samolocie ale na szczescie nie ladowalismy

A w pracy nic nowego, poprostu draznia mnie ludzkie zachowania, dorosli ludzie a zachowuja sie jak gimnazjum :/

No to super efekt , gratuluje oby tak dalej ja musze sie trzymac i nie rzucic na jedzenie i zaczac cwiczyc

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora