Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przyszłych PM, młodych mamusiek itp.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-18, 13:45   #281
mannijonnim
Raczkowanie

Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przyszłych PM, młodych mamusiek itp.

Cytat:
Napisane przez scented_daisy Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny,
można się do Was przyłączyć?
Zaczęłyście walkę o zgrabą figurę już kilka tygodni temu ale mam nadzieję, że nie jest jeszcze za późno
Obecnie ważę 67 kg. To mój rekord, nigdy nie ważyłam aż tyle. Mam 166 cm wzrostu. Niedawno odstawiłam tabletki hormonalne i chciałabym wrócić do 58-60 kg, bo właśnie w tej wadze czuję się najlpiej. Moim problem są nogi i brzuch.
Od 2 tygodni mam karnet na zajęcia fitness. Chodzę 2-3 razy w tygodniu na zumbę i inne ćwiczenia. Staram się racjonalnie odżywiać ale często pokusa jest silniejsza.
Pomyślałam sobie, że dzielenie się z innymi moimi powodzeniami i

niepowodzeniami mi pomoże
witamy serdecznie

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

Cytat:
Napisane przez scented_daisy Pokaż wiadomość
Dziewczyny,
powiedzcie czym zastępujecie kaloryczne jedzenie/przekąski... Mi strasznie ciężko jest wytrzymać bez białego pieczywa, gazowanych napoi.. Złe nawyki żywieniowe
Macie pomysły na zdrowe śniadania? Coś zamiast buły z serem Nie przepadam za owsiankami, musli z mlekiem jeszcze zjem, choć nie wiem czy to dietetyczne
Podziwiam Waszą silną wole

ja jem suszone owoce, orzechy, rodzynki, te takie krązki ryżowe paprykowe i pije wodę smakową żywca, słodkie to a ma malutko kalorii,więc z dwojga złego chyba lepsze

mozesz tez jeśc sorbety