Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2013, cz. XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-18, 14:29   #1636
Snow_White1
Wtajemniczenie

Dot.: Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2013, cz. XI

[QUOTE=Asiek84;41851729]Ladan aż mi ulżyło jak przeczytałam że z Tobą i Julcią jest ok, myślałam o Tobie dzisiaj od rana

Jo-asiek ja nie zamierzam wysłuchiwać dziwnych pomysłów mojego tż a tym bardziej ich realizować... powiedziałam ze najwyżej położymy gości w naszej najnowszej pościeli a sami skorzystamy ze starej a czystej i tyle... niedawno byli u nas inni znajomi i nocowali i spali w starej i jakoś nic im sie nie stało

Snow fakt to indywidualna sprawa, ale trzeba o siebie zadbać, u mnie skóra na brzuchu wróciła do normy po dłuższym czasie, nie pamiętam po jakim... ale trzeba nawilżać, a później poćwiczyć...
[QUOTE]

Właśnie ciekawa jestem, czy to pomoże - ja zarówno ćwiczyłam (siłownia, w domu), jak i stosowałam kremy ujędrniające już od chyba 15 lat (ło matko, ale stara jestem). Teraz też smaruję, ćwiczyć niestety na brzuch się nie da. Po prostu jak sobie patrzę na moje zdjęcia sprzed ciąży, to fajnie byłoby wrócić do takiego stanu...o moją motywację się nie martwię, bardziej tak ogólnie się zastanawiam