2013-07-18, 15:39
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Jejku, chodzę dziś cały dzień zła jak osa. Nie mam pojęcia dlaczego, ale najchętniej bym wszystkich powybijała. 
Tapeta zerwana w kuchni, razem z nią umarły moje paznokcie dlatego stwierdziłam, że dziś funduję sobie popołudnie spa
Nóżki już się moczą, więc będzie pedicure, manicure, henna i jakaś maseczka trochę czasu zejdzie, ale przynajmniej nie będę się nudzić 
Cytat:
Napisane przez domii29
Nie podkreśle tego co bym chciała zacytować bo miało być po cichu...
Wiedziałam że o tym pomyślałaś !!! Bo ja pomyślałam o tym samym 
|
Ha ha, też o tym pomyślałam 
Cytat:
Napisane przez domii29
W ogóle dziewczyny mam dylemat
Zadzwonił TŻ że mam sobie poszukać jakiegoś pierścionka zaręczynowego w internecie i mu wysłać to on mi taki sprawi i wybrałam kilka, teraz mam problem żeby wybrać ten jeden jedyny bo mi się wszystkie tak samo podobają...
Weźcie coś doradźcie 
|
1 i dwa ostatnie podobny do pierwszego - z białego złota - dostałam od mamy na 20. urodziny
Cytat:
Napisane przez domii29
Też ostatnio o głodzie chodzę 
|
Też chodzę głodna, od poniedziałku, bo TŻ znów w delegacji ale jutro wróci to nie dam mu żyć
Cytat:
Napisane przez Sylwiaaa88
Dziewczyny dziewczyny muszę napisać, bo od pół godz was nadrabiam i jak tylko usiadłam do kompa to czuję takie jakby bąbelki ale tak naprawdę wyrażnie i co chwilkę i już tak od prawie 30 min  a jak przykładam rękę w to miejsce gdzie czuje to odczówam jakby takie pulsowanie  tylko czuje to wszystko tak jakoś wysoko nad pępkiem po lewej stronie, czyżby to było to???????
|
TAK! 
Cytat:
Napisane przez lineczka1989
to jeszcze nic :d ja kiedyś się umalowałam mocno, włosy zakręcone, bluzka z dekoldem bez stanika bez majtek ledwo zasłaniająca tyłek, zakolanówki do tego robiłam obiad, TŻ wrócił zjadł obiad potem poszedł się kąpać, przychodzi mama i z tekstem do mnie: "daj mi jedną miskę bo mi zabrakło" a ja już pod kocem nago siedziałam tylko w zakolaówkach wtedy nie było mi do śmiechu bo się czerwona jak burak zrobiłam
za to kiedyś jak jeszcze nie byliśmy po ślubie, leżeliśmy z moim TŻ w łóżku pod kocem i wiecie, robiłam mu.. hm dobrze spodnie jego koło łóżka, bokserki do kolan spuszczone a mama wpada jak gdyby nic odpowietrzać kaloryfery ja odskoczyłam od TŻ odkryłam go przez przypadek, zdążył się jednak przykryć, ale strachu się najedliśmy
jeszcze jedna sytuacja u TŻ w domu, wiadomo co robiliśmy i słyszymy że do jego mamy wnuczki przyszli, a oni mieli tendencję do wpadania do TŻ do pokoju więc ja szybko zaczęłam się ubierać, w tym pośpiechu na lewą stronę założyłam spodnie, dobrze że tak nie wyszłam, bratowa TŻ weszła i się pyta ze śmiechem że chyba chłopcy nam przeszkodzili :d wróciłam do domu a ja nawet miałam majtki na lewą stronę założone 
|
Ahh, na początku jak spotykaliśmy się z tż u niego w domu, to jego mama siedziała pod drzwiami i pukała pomińmy fakt, że my też w tym czasie pukaliśmy ale to była takie dziwne i nie raz wlazła nam do pokoju w trakcie.. 
Cytat:
Napisane przez domii29
Faceci nie raz zachowują się jak niewyżyci... jeszcze raz nie skończy a już ma ochotę od nowa coś działać 
|
Ejj, ja też często tak mam. Teraz rzadziej, bo ciąża troszkę mnie uspokoiła, ale potrafiłam zachowywać się jak typowa nimfomanka i tż spokoju nie dawać biedny z pracy zmęczony wracał, a ja wiśta wio i jedziem! Nie ma zmiłuj się
|