Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2015 cz. 5
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-18, 16:33   #2004
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 5

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
ja też sprzątam "w trakcie" imprez często no ale u siebie zazwyczaj to przez mój pedantyzm nie lubię bałaganu chociaż paradoksalnie często go mamy w pokoju
Znam to tak doskonale ... Tez nie wiem skąd to sie bierze, bo nie lubię miec bałaganu, a w pokoju notorycznie go mamy :/

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

Cytat:
Napisane przez pejlin Pokaż wiadomość
A co dobrego jadłaś? Ja dziś nie musiałam robić obiadu bo wczoraj zrobiłam na 2 dni
Mój TZ dzisiaj zrobil na 2 dni, wiec jutro problem z głowy . Dzisiaj zrobił ryz z curry i kurczakiem, a do tego żółta fasolke . A ogolnie to np. bardzo czesto robimy po prostu kuskus z kurczakiem (w marynacie zalewanej, albo po prostu z przyprawami), bardzo lubimy kurczaka w sosie pomidorowym z mozarella i brokulami, kurczaka z pieczarkami w sosie smietanowym... No ale nudno tak w kółko tylko takie rzeczy jadac

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

Cytat:
Napisane przez pejlin Pokaż wiadomość
jak ma być szybko i prosto to ja robię kurczaka krojonego w paski z cebulką i pieczarkami z ziołami prowansalskimi.

Było się szwendać ??
Brzmi dobrze cebulke i pieczarki jadam