Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-18, 17:08   #3759
lineczka1989
Zakorzenienie

Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.

Cytat:
Napisane przez Margot156 Pokaż wiadomość
O kurcze dziewczyny nóg nie czuję....
Przełaziliśmy z TŻ całe centrum i cosik przeglądając knajpy na obiad weselny... póki co mamy dwa typy i jeszcze jeden lokal koło domu nam został. Zobaczymy... jakby udało się załatwić temat w jeden dzień to byłaby rewelacja

Co do śmiesznych/strasznych sytuacji przy seksie... jak jeszcze mieszkaliśmy osobno to niestety nie widywaliśmy się zbyt często. Zazwyczaj od weekendu do weekendu i to też nie każdego... więc jak się widzieliśmy to logiczne że obydwoje byliśmy mocno wygłodzeni i nie przeszkadzało nam czy w domu jest ktoś jeszcze..Zaczęliśmy się nad tym zastanawiać gdy po pewnej upojnej nocy teściowa wyciągnęła osobistego mojego na papieroska i poprosiła o to abyśmy byli trochę ciszej bo im spać nie dajemy (łóżko i ja)
spokojnie, znajdziecie coś szybko

oo jak dobrze, że ja się cicho zachowuję, mój to ostatnio stwierdził że czasem mnie tak rzuca jakby egzorcyzmy nade mną odprawiał subtelna teściowa, nie powiem

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

Cytat:
Napisane przez kyte Pokaż wiadomość
Gdy przyjechałam do mojego męża na weekend była tam też jego siostra, a jest w moim wieku. A że łóżko bardzo skrzypiało a był środek dnia stwierdziliśmy że podłoga się nada...tyle że zapomnieliśmy zamknąć drzwi i zastała nas na podłodze w samym centrum obrotu sprawy TO BYŁO STRASZNE!!
chyba spaliłabym się ze wstydu i nigdy więcej nie pokazała szwagierce na oczy
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora