2013-07-18, 17:30
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Świece zapachowe cz. III (m.in. Yankee Candles)
Cytat:
Napisane przez olala_lalao
Wiedzialam, ze dotra - cudne sa  Dasz znac, jak pachnie Australian Oasis i Kiwi Berries?
Poszukalam i tea lighty z IKEI sa np. na Allegro: 100 szt za 21 zl z przesylka, wiec chyba nie jest najgorzej.
---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------
Dzieki 
|
Dzięki za info o Allegro, to rozwiązanie jakoś kompletnie nie przyszło mi do głowy.
Australian Oasis na sucho to faktycznie oaza pełna wody. Z tym, że nie jest to lodowata oceaniczna woda, ale taka nagrzana od słońca, w której przyjemnie moczyć nogi, słodka, a przy tym orzeźwiająca. Wyraźnie czuć jabłko i hibiskus. Na sucho drzewa sandałowego nie wyczuwam. Odprężający aromat.
Kiwi Berries na sucho kojarzy mi się z gumą do żucia, lekko kwaśną mam ten zapach w pamięci, zdecydowanie czuć orzeźwiające, wiercące (w przyjemnym tego słowa znaczeniu ) kiwi i słodkie, soczyste borówki. Bardzo optymistyczny.
Cytat:
Napisane przez dobbinka
Dotarły do mnie świece z tablica.pl, więc jeśli ktoś ma ochotę na kupno u pani OLA, to informuję, że doszło, takie jak w opisie, z dodatkowym woskiem w prezencie za zwłokę (choć może postarajcie się ustalić jakiś kanał komunikacji inny niż tablica, na wypadek niespodziewanych sytuacji).
Dodatkowo muszę poinformować, że pani ma zamiar mnie i inne biorące udział w dyskusji zgłoszeniem sprawy za pomówienie z art 212kk, za oszczerstwo, nawoływanie do nienawiści, jak również mnie za ujawnienie publiczne jej danych osobowych.
Podaję to do wiadomości, żeby nikt sie nie zdziwił, jak dostanie wezwanie na policję lub do prokuratury.
Przepraszam wszystkich za narażenie na nieprzyjemności. Nie miałam takiej intencji.
|
Dziś jest jakiś szczęśliwy dzień...
Co do tego co napisałaś poniżej... a czy tak długie oczekiwanie na przesyłkę, podawanie niewłaściwych numerów nadania, zwłoka nie jest powodem do niepokoju?
Świat staje na głowie naprawdę.
|
|
|