Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz. 19!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-18, 17:43   #4682
dzoan
Zakorzenienie

Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz

fiazo trzymaj się.. może tym razem już naprawdę wyjdziesz jutro.. pobyt w szpitalu w końcu musi się skończyć

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość

Wzoru nie mam-wypisałam wszystko na kartce sugerując się m.in. informacjami z neta nt najczęstszych pytań.
I mam:
1. Listę przyjmowanych leków
2. NIP pracodawcy
3. Daty: OM, Tp wg OM i Tp wg USG
4. Ostatnie wizyty: u kosmetyczki, fryzjera, dentysty, solarium - wraz z nazwami zakładów/nazwiskami
5. Ostatnia wizyta w szpitalu-kiedy +powód
6. Choroby przebyte w czasie ciąży
7. Zawód mój i męża
8. Tel. kom. męża jako osoby do kontaktu (żadne z nas go nie pamięta)

I to tyle. Może dziewczyny, które mają już tą całą papierologię za sobą coś jeszcze doradzą?
wydaje mi się, że jeszcze było pytanie o jakieś poważne choroby w rodzinie..

Cytat:
Napisane przez sarna405 Pokaż wiadomość

a co DZOAN dziś miała się wstawić do szpitala bo pytała jak wygląda przyjęcie do szpitala?
Ja to weszłam bez torby mąż miał na korytarzu najpierw ktg później badania i decydują czy zostaję czy nie jeżeli tak to wychodzę po torbę i przebieram się w pizamę i na oddział
nie nie, ja byłam w szpitalu i tak się później zaczęłam zastanawiać dlaczego u mnie tak dziwnie przyjmują..czy wszędzie tak jest.. że najpierw przebranie się w piżamę, a dopiero potem wszystkie badania i decyzja o przyjęciu bądź nie na oddział.. bo wg mnie powinni najpierw posprawdzać, a później jak przyjęcie to piżamka, torba i do łóżka

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora