Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przyszłych PM, młodych mamusiek itp.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-18, 18:15   #295
Lady Ali
Rozeznanie

Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przyszłych PM, młodych mamusiek itp.

[QUOTE=strongwomen;4185449 8]Manni, nie mów tak Napewno raz dwa się pogodzicie... na tak niewiele przed ślubem może się zdarzyć jakaś nerwowa sytuacja, wątpliwość... to są nerwy i uroki codziennego życia... napewno raz dwa pogodzicie się w łóżku na jakimś "cardio" ale że nie jadłaś to bardzoooo źle...

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ----------

Teraz mi się przypomniało jak mnie nachodziły wątpliwości.... a zaraz po wątpliwościach nachodziło mnie że nie powinnam mieć wątpliwości bo skoro je mam to może są słuszne... błędne koło... schizy... i tyle... a im bliżej ślubu tym bardziej go chce... nie chce go tylko wtedy kiedy TŻ nie posprząta po sobie albo jak kupuje kolejną rzecz do rowera (jego pasja) ale takie wątpliwości chyba są okej no nie?

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

Ali, kończ te ćwiczenia bo nie mam z kim pogadać

Kami, Madzia, Paulina a Wy gdzie?[/QUOT
Dobrze mowisz My przed ślubem tez się żarlismy ,skakaliśmy do oczu.Ale ja to mloda i głupia byłam,w dodatku w depresji poporodowej(trwała z 2 lata ponad)teraz jest naprawde dobrzeU was aniu też będzie dobrzeto tylko stres

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

mnie pogieło totalnie z cwiczeniamize skrajnosci w skrajnosc:P rano pupalka i bol tego brzucha(wiecej nie mialam siły:P a dzis tego pupalka,potem jakas jej rozgrzewke 4 czy 5 minutowa,na nogi i o moj ty panie jeszcze ramiona sie udało.Mnie chyba pogieło... a o 20 wsiadam na rower z Ania(mam nadzieje,ze mi nie zasnie)

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

Cytat:
Napisane przez lenik33 Pokaż wiadomość
Lady Ali pośladkowa część zaliczona.Teraz nogi

Kochana co Ty bierzesz, ze tak Ci się chce
Ja ewidentnie potrzebuję jakiegoś kopa bo za chwile zamiast o kg będę lzejsza o 2 tysiaki

Do mojego porannego jadłospisu doszedł kalafiorek i pierś z kurczaka, oraz 250 gr bobu, a także za moment nektarynka i koniec na dziś czyli w sumie niecałe 1000 kcal

Lenka została pozbawiona finalnie pieluch w wieku 1,5 roczku wtedy to już siusiała tylko na sedes, wcześniej były do tego jakieś 4 miesięczne przymiarki.

Alus spróbuję tej 8h metody skoro Tobie pomogła może dostanę po niej takiego powera jak TY

Manni nie mart się, faceci już tak mają, że nigdy nie zrozumieja kobiet o do nich wszystko wolniej dociera więc na pewno za chwile dotrze, że przed ślubem winna być sielanka na fochy przyjdzie czas po

A jest capucino light - moje szklanka z odrobina mleka ma ok 140 kcal - musze jedno dziennie no muszę
Martuś nie pozwolimy,zebys była lżejsza o 2 tysiaki w żadnym razie:Pte 8 godzin dopasowujesz do swojego trybu zycia.Mozesz zaczac jesc jak ci pasuje i skonczyc 8 godzin pozniej i potem odwyk zywieniowy hehe

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

a tak w ogóle to was UWieLBIaM dajecie mi siły,motywację,kopa kiedy trzeba
Lady Ali jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując