Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz.12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-18, 19:56   #812
NiuniaAlunia
Przyczajenie

Smile Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Cześc Niunia
Moim zdaniem powinnaś przede wszystkim wprowadzić regularne posiłki (odstęp 3-max 4h) i wykonywac jakieś cwiczonka (na Youtube tego teraz pełno - przeróżne stopnie zaawansowania). Możesz oprzec posiłki na indeksie glikemicznym (tu masz link do tabeli: http://kalorie.pasiasty.pl/content/view/86/116/ - wybieraj te produkty o niskim IG) i postaraj się jeśc produkty bogate w węgle rano (musli, pieczywo, ryż, itp.) a białkowe wieczorem. Myślę że na początek to wystarczy w zupełności.
D
Jejcia, dziękuję dżagusiu!! No ja jadam tak co4 godzinki, to to już robię! Naczytałam się, że trzeba dużo i tak się staram równo z zegareczkiem! Nawet sobie kiedyś alarmy nastawiałam!
Czyli wieczorem mam sobie robić jajeczko albo mięsko? A czy mogę je smażyć? Tak bez tłuszczu prawie!

Natizz[B[/B] Troszkę się wstydzę, ale może pomożecie
Raniutko przed pracą to zjadłam kanapeczki z Almette (leciutkie takie i pyszniutkie jednocześnie! )
Potem w pracy zjadłam jeszcze kanapeczki. Na obiadek tak normalnie chyba, ziemniaczki, kurczaczek z rusztu, mizeria. Potem zjadłam Danio takie duże i na kolację Gorgonzolę i bułeczkę.
Wydaje mi się, że nie jem wcale tak dużo i chyba wybieram te zdrowe rzeczy
NiuniaAlunia jest offline Zgłoś do moderatora