Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2013, cz. XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-18, 21:04   #1854
kropla_deszczu
Zadomowienie

Dot.: Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2013, cz. XI

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Melduje sie po wizycie. Lekarz powiedzial ze biegunka sie nie przejmowac, prawdopodobnie musialam zjesc cos co mi zaszkodzilo skoro poza tym dolegliwosci nie mam. Mam brac wegiel i jakis probiotyk. Zobaczymy czy bedzie lepiej Pytalam tez o spinanie sie brzuszka bo po bardziej intensywnym dniu potrafi sie spinac wieczorem co chwile, mowil ze do 5 twardnien dziennie nie mam sie przejmowac bo macica sobie cwiczy. Szyjka dluga, gruba, zamknieta. Synek ulozony glowka do dolu ale glowka jest jeszcze wysoko, tak jak na tym etapie powinno byc.

Lekarz pomierzyl nasze malenstwo i okazalo sie ze gigant zaden z niego nie bedzie. O ile glowka nawet tydzien "starsza", a kosc udowa w normie to brzuszek ma bardzo maly obwod. Mimo ze jestem w 31tc to obwod brzuszka wyszedl na 28/29 tc. Lekarz pytal czy TZ jest wysoki i mowie ze ma prawie 190cm wzrostu to dr na to ze z wielkoscia synka mu nie wyszlo, ale za to synek ma spore jajka wiec to wyszlo jak trzeba

No wiec dolaczam do mam kruszynek. Matal prosilabyn o wpisanie wagi 1442g w 31 tc i terminu kolejnej wizyty - 8 sierpnia godz. 16.00. Dzieki
cieszę się, że wszystko ok
Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
hej dziewuszki
my już po wizycie,szyjka zupełnie rozpuchlniona, ale dzieki bogu nie skrócila się. babka zaleciła 6x dziennie luteine dopochwowo i leżenie z nogami w górzeale z dzidzią wszystko dobrze, to 28 tc - 1050g czy mogę prosić o dopisanie na pierwszej stronie? cieszy mnie ze marcin przekroczył juz złotą granicę 1kg 30 lipca 14:30 kolejna wizyta, w razie w IP
ale i tak żyję naszą Lilianątż sie przeraził, ale powiedziałam że dziewuchy będą walczyć dzielnie
no to nogi do góry i odpoczywać

Diorisha - wstawiłam Ci w K. opis z Romeaa i Julii, jak obiecałam, wybacz że dopiero dziś mam nadzieję, że mnie dziewczyny za niego nie zlinczują

uciekam spać laseczki dobranoc

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
a gdzie rodzisz ?

w tym szpitalu co ja chcę to pewnie będą chcieli żebym poszła, żeby im dodatkowa kasa wpadła... bo rodzić będę na nfz ale musze mieć 1 wizytę prywatną u ich lekarza w 35 tygodniu... teraz zaczynam się zastanawiać czy ja dotrwam do tego 35 tyg bo jeśli nie to nie wiem gdzie będę rodzić
w Gliwicach a skąd Ty jesteś? bo nie pamiętam i nie wiem czy Cię mam w ogóle do sląska przypasować

no ja to mam niby 2 tyg przed terminem się stawić do anestezjologa - czyli 38 tydzien ?
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
08.09.12 ŻONA
07.08.13 MAMA

Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie...
kropla_deszczu jest offline Zgłoś do moderatora