Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ale że 30 i jeszcze plus??
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-19, 00:26   #9
laisla
Zakorzenienie

Dot.: Ale że 30 i jeszcze plus??

Cytat:
Napisane przez WackelDackel Pokaż wiadomość
No musisz jeszcze trochę poczekać, bo życie to się podobno zaczyna po 40tce - tak się przynajmniej zawsze mówiło. O tym, że po 30tce się zaczyna, to pierwsze słyszę

Też w sumie nie widzę sensu w wydzielniu osobnego podforum tylko ze względu na wiek użytkowników (zresztą nie oszukujmy się - tutaj się praktycznie nic nie dzieje, pies z kulawą nogą tu nie zagląda ). Ludzie mają różne problemy, niekoniecznie są one związane z wiekiem. O rozwodach, problemach w pracy, w rodzinie czy o hemoroidach rozmawia się też na innych forach :P I 20 latki mają takie problemy, nie ?
Zresztą ja sama nie mam jeszcze 30tki, a weszłam tu zainteresowana jedynym chyba, żyjącym tu w miarę wartko, tematem o bezdzietności. I taki to właśnie jest sens tworzenia forum 30 z plusem. Swoją drogą to bardzo pojemna katagoria - bo i dla córek, matek i babek - wszystkie mogą być 30 z plusem
A mnie czasami śmieszy jak osiemnastki na intymnym dają mądre rady zdradzonym mężatkom albo matkom trojga dzieci żyjącym pod jednym dachem z alkoholikiem Ale masz rację, pies z kulawą nogą tu nie zagląda to każdy woli z problemem iść pod inny adres.
laisla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując