2013-07-19, 01:43
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXI
Cytat:
Napisane przez greenlemon
ja do pomidorow z puszki dorzucam pomidory suszone i blenduję mikserem. wychodzi niepowtarzalny smak  .
|
Nigdy tak nie robiłam gazpacho, czas wypróbować bo brzmi ciekawie
Cytat:
Napisane przez greenlemon
dziewczyny, a w jakich cenach mniej wiecej normlanie sa naczynia silikonowe? oplaca sie kupowac w biedronce czy bez roznicy z normlanymi sklepami?
dla mnie to zupelna nowość, nawet nie wiedzialm ze cos takiego istnieje, one sie nie topia pod wplywem temperatur? to na pewno jest zdrowe?
|
Te rzeczy z limitek do kuchni z biedrony generalnie mają korzystne ceny, tak więc warto
Cytat:
Napisane przez DudiBoy
Wystarczy makaron i suszone pomidory - pychota!
Właśnie dziś na obiad mieliśmy pełnoziarniste penne+zielone pesto+suszone pomidory+pieczarki+mozzar ella
ale możesz sobie nawet na kanapce ze świeżym pomidorkiem zjeść też będzie dobre.
Czasami też mieszam pesto z fetą, obkładam tym filety z dorsza i piekę w piekarniku 
|
Te Twoje pomysły
Cytat:
Napisane przez groszek75
a u mnie lezaly spokojnie, poukuladane, ta jakby ja rano wziela i juz nikt wiecej
ja sie boje tych herbat, bo nie lubie za slodkich samych w sobie i moze jeszcze ta limonka, ale sklad czytalam, to nudny taki, a gruszka juz jest slodka i do tego karmel, czy ta jagoda, jakos mnie one nie kusza 
|
Skład jak flaki z olejem, a Groszek jakiejś akcji się spodziewała
Kusicie tymi kuchennymi gadżetami, a mi jakoś ostatnio nie po drodze. Obrażona jestem na biedronę za wycofanie soku wielowarzywnego i sałatki z makreli
|
|
|