Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-19, 01:37   #4313
Niestabilna
Wtajemniczenie

AW: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI

Cytat:
Napisane przez Linka1984 Pokaż wiadomość
to moj powrót do korzeni :P zajmowałam się tym 10 lat temu zawodowo podczas robienia studium kosmet. ostatnio wrzucilam info na tablicę i pełno zapytań a mnie sie zaczyna to na nowo podobać

ja jeszcze sie nie spotkałabym by ktoś nie jechać na urlop bo 4-5 miesięcznie dziecko jezdzilam na zloty samochodowe/fretkowe/ircowe i zawsze były takie maluszki co rok Moja szwagierka z 2 miesiączniakiem po lesie latała spała zamiast w namiocie to w przyczepie kampingowej a reszta w nomiotku bo mniej wygodnie nie widze przeciwskazań,..

Hmm...straszysz mnie..mnie też te plamienia dowalają z tym ze ja nie mam mazi a brudzenie kolory brązowego ale bez skrzepów , za to @ mam jak jeden wielki skrzep

Baja !!! sto laaaaaat

Czesc laski me

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

i to jaka !!!!!
No to fajnie... uwielbiam wizaz!!!
Santom ja od paru lat zajmuje sie tym... jestem samouk ale ze tak powiem wydaje to vo zaroboe na makijaż i przyjemnosci

---------- Dopisano o 02:37 ---------- Poprzedni post napisano o 02:34 ----------

Ja za 5 godzin zaczynam urlop i jedziemy do polski... ale bede po nocce wiec cala droge przespie... dobranoc