AW: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
Napisane przez Linka1984
to moj powrót do korzeni :P zajmowałam się tym 10 lat temu zawodowo podczas robienia studium kosmet.  ostatnio wrzucilam info na tablicę i pełno zapytań a mnie sie zaczyna to na nowo podobać
ja jeszcze sie nie spotkałabym by ktoś nie jechać na urlop bo 4-5 miesięcznie dziecko  jezdzilam na zloty samochodowe/fretkowe/ircowe i zawsze były takie maluszki co rok  Moja szwagierka z 2 miesiączniakiem po lesie latała  spała zamiast w namiocie to w przyczepie kampingowej a reszta w nomiotku bo mniej wygodnie  nie widze przeciwskazań,..
Hmm...straszysz mnie..mnie też te plamienia dowalają z tym ze ja nie mam mazi a brudzenie kolory brązowego ale bez skrzepów , za to @ mam jak jeden wielki skrzep
Baja !!! sto laaaaaat 
Czesc laski me 
---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------
i to jaka !!!!!
|
No to fajnie... uwielbiam wizaz!!!
Santom ja od paru lat zajmuje sie tym... jestem samouk ale ze tak powiem wydaje to vo zaroboe na makijaż i przyjemnosci
---------- Dopisano o 02:37 ---------- Poprzedni post napisano o 02:34 ----------
Ja za 5 godzin zaczynam urlop i jedziemy do polski... ale bede po nocce wiec cala droge przespie... dobranoc