Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Witam serdecznie dziewczyny
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-19, 09:29   #2
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Dot.: Witam serdecznie dziewczyny

Cytat:
Napisane przez Andrzej28 Pokaż wiadomość
Postanowiłem napisać tę wiadomość z ciekawości, zainspirowany opowieściami setek moich znajomych żyjących w UK. Czy to prawda, że polskie dziewczyny w UK generalnie wolą Kurdów, Pakistańczyków, Negrów i inne rasowo i kulturowo egzotyczne nacje od Polaków? Nasłuchałem się tylu bolesnych opowieści od przyjaciół o zdradach i tego typu związkach oraz o ich problemach ze znalezieniem dla siebie Polki - zwłaszcza o zdradach, że 90% wszystkich zdrad dzieje się tam za sprawą dziewczyn. Niektórzy nawet nazywają Polki "rasistkami", bo mając do wyboru islamistę, Murzyna i Polaka, z całą pewnością wybierze tych dwóch pierwszych . Myślę, że to może być prawda i faktycznie z jakiegoś powodu wolicie facetów innych ras - w końcu Polki przez wieki mieszały się z Żydami, dlatego wśród Polaków jest tylu ludzi o żydowskim wyglądzie. Niemniej wgłębiając się dalej w ten temat odkryłem, że Polki w UK przodują pod względem rodzenia dzieci ciemnoskórym - prawie 36% wszystkich dzieci urodzonych w UK przez Polki ma tatusiów cudzoziemców, przy czym oficjalne statystki UK-govn mówią, że prawie 80% z nich to dzieci tzw. "Brytyjczyków", a 20% - przybyszy z Bliskiego wschodu i Afryki o innym statusie prawnym. CIA Factbook doprecyzowuje te informacje i dzięki temu wiadomo, że z tych 80% "Brytyjczyków" zdecydowana większość to Murzyni i islamiści o brytyjskim obywatelstwie.

W związku z tym mam pytanie:

1) Czy Polki zamieniają się w "żywe inkubatory" dla innych ras, by w ten sposób wyłudzać bardzo wysokie zasiłki na dzieci w UK?

2) Kiedy ta fascynacja innymi kulturami stała się wśród Polek tak masowym zjawiskiem?

3) Dlaczego 95% polskich facetów deklaruje, że za partnerkę chce mieć tylko Polkę? Dlaczego faceci nie są tak skorzy do łączenia się z Murzynkami i islamistkami?

4) Dlaczego wśród Słowaczek w UK procent dzieci urodzonych obcokrajowcom to 7%, wśród Estonek - 3%, wśród Niemiek - 1%, wśród Czeszek - 4,5%, a wśród Polek prawie 40%? (36% w 2011 roku, w 2012 będzie zdecydowanie więcej)

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do dyskusji
na jakiej podstawie te badania? skad te wyniki?
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując