Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-19, 10:36   #635
justine_87
Raczkowanie

Odp: Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014

Cytat:
Napisane przez Edzia400 Pokaż wiadomość
witam wszystkie nowe mamusie i trzymam kciuki za usg ..

no ej ja nie chce byc najstarsza :P

tez jestem zdania ze w zyciu bym nie zostawiła mojej córki jako jedynaczki ja pochodze z rodziny gdzie było nas 5 dzieciorków .... zreszta zawsze bedzie miała oparcie w bracie badz siostrze teraz sa czasy ze bez tego ani rusz ...
ale szanuje decyzje rodzin gdzie jest tylko 1 dziecko ...

tez mnie denerwuje te kłucia ciagniecia itp a najbardziej wkrurza mnie i szukam łazienki jak jestem poza domem jak cos ze mnie spływa ... w 1 ciazy prawie caly czas miałam sluz teraz znow a ja ciagle zamartwiam sie ze to moze cos złego sie dziać ... mimo iz juz raz w ciazy przecież byłam i nic złego sie nie działo

ja jeszcze nikomu nie powiedzialam tylko maz wie ale jedziemy nad morze cała rodzina wiec bedzie super okazja najwyzej mnie utopią :P

i zaczełam cierpień na zapominalskosc rozrzepaniowa... no masakra jakas ide po cos i zapominam po co zostawiam w połowie zaczete rzeczy zgubiłam klucze z domu juz chyba 3 raz ( dobrze ze sie znalazły) i mam wicie gniazda cały ogród przerobiłam ... tz wczoraj z bracmi z melblami latali wyrzucali jakies pierdółki az sie sama siebie boje
Mam trzy mlodsze siostry, a różnica między mną a najmłodszą to aż 20 lat Mama miala 40 lat, gdy urodziła czwartą córkę i ona dopiero byłaby tu najstarsza

Marzę o trójce dzieci, ale finanse brutalnie sprowadzają mnie na ziemię...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Mikołaj jest już z nami!

Bloguję
justine_87 jest offline Zgłoś do moderatora