Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-19, 11:18   #4022
lineczka1989
Zakorzenienie

Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
to nie przemęczaj! ;D
spokojna Twoja potargana
Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
A co masz z ręką?

Czyli tż teraz sam musi sobie radzić ręcznie
mam zespół cieśni nadgarstka+ sinienie końcówek palcy miała mi prądy zapisać na tą rękę, ale powiedziała że nie będzie mnie raczyć nimi w ciąży i w razie gdyby mi nie przeszło po porodzie to wtedy będziemy działać z prądem :P
nie musi sobie radzić sam ręcznie bo ja działam prawą ręką a to z lewą mam problem
Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Poświęcił się i choć kontuzjowany to stał stanowczo na tej bolącej nodze i nie narzekał Nie wiem o jakim staniu pomyślałaś ale żeby do czegoś doszło to TAM TEŻ MU STAĆ MUSIAŁO
serio? kurna widzicie ileż można się z wizażu nauczyć
Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
No weź nas nie zawstydzaj przecież my grzeczne jesteśmy

http://demotywatory.pl/4172216
chyba grzeszne
Cytat:
Napisane przez nasturcja7667 Pokaż wiadomość
Trzymajcie kciuki, żebym przeżyła wszystko i ŻEBY BYŁO SŁONKO I CIEPEŁKO JUTRO!!
Nasturcja, będzie dobrze trzymam kciuki!

Rybko, wczoraj wyczytałam na wątku mam wrześniowo- październikowych, że jedna na zgagę wcinała bułkę tartą i pisała że jej to pomaga, więc może spróbuj i Ty

coś jeszcze miałam napisać, ale na laptopie miałam pozaznaczane rzeczy do cytowania i mi przepadło a teraz przerzuciłam się na stacjonarny TŻ'ta

Magalska, fajna ten kącik, poprosimy zdjęcia jak już będzie urządzony do końca
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13

Edytowane przez lineczka1989
Czas edycji: 2013-07-19 o 11:19
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora