Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-19, 11:18   #4328
Linka1984
Zakorzenienie

Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI

Cytat:
Napisane przez Kejthx Pokaż wiadomość
Linka może mi sie kiedyś przyda...
Maru

Ja po przychodniach się nalatałam... robię badania i czeka mnie laparo
Muszę podzwonic po szpitalach, ciekawe ile się czeka prywatnie mi szkoda cholera kasy ale byłoby szybciej... uwielbiam państwową służbę zdrowia
spoko spoko przyda się szybko ta dieta Zobaczysz

U nas w szczecinie na laparo nie czeka się , dzwonisz 1dc i umawiasz się na 10-12 dc ja mam wstępnie 13 sierpnia..

Cytat:
Napisane przez 123spinka Pokaż wiadomość

Linka dziękuję za wykład o żywieniu BOMBA

pozatym zachcianek nie mam, nudności nie mam, bolą mnie piersiątka i jestem senna

wizyta już za 5 dni nie mogę się doczekać wg moich obliczeń dziś jest 6t3d ciąży
oooo juz 7 tydzien! gratuluję

Cytat:
Napisane przez cebulova Pokaż wiadomość
Spinka, ja tez mam z waga problem. Mam juz od poczatku ciazy 3,3kg na plusie i boje sie co bedzie pod koniec. No ale na szczescie mam u boku taka Linke, ktora mnie wspiera i służy poradą.
zawsze i wszedzie wspierać się będzie

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Lekarz pomierzyl nasze malenstwo i okazalo sie ze gigant zaden z niego nie bedzie. O ile glowka nawet tydzien "starsza", a kosc udowa w normie to brzuszek ma bardzo maly obwod. Mimo ze jestem w 31tc to obwod brzuszka wyszedl na 28/29 tc. Lekarz pytal czy TZ jest wysoki i mowie ze ma prawie 190cm wzrostu to dr na to ze z wielkoscia synka mu nie wyszlo, ale za to synek ma spore jajka wiec to wyszlo jak trzeba

No więc tym trafem synuś będzie raczej kruszynką, teraz waży 1442g, gdzie średnia dla tego tygodnia to 1700g. Ale najważniejsze, że rośnie. Oby masa urodzeniowa nie była zbyt niska...
moja szwagierka ma 32 tydzien i dziecko waży 2.3kg!!!

Cytat:
Napisane przez monini2507 Pokaż wiadomość
a w poniedziałek to proszę trzymać za mnie kciuki bo idę na usg zobaczyć jak mi moję pechole urosły jeśli wogóle coś mi tam urosło i lekarz mi ustali termin IUI i kiedy mam oczywiście wziąć zastrzyk żeby pękły
trzymam kciukasy!!

Się witam piatkowo Laski dziś odbieram mojego 'okresowe kota' !!!!!! haaaa!!!!
Linka1984 jest offline Zgłoś do moderatora