Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM2013 cz.58 ! :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-19, 12:45   #91
Kyiia
Zakorzenienie

Dot.: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM2013 cz.58

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
Ja moją chwilę pisałam W sumie mogłam się bardziej przyłożyć, ale pisałam chyba bardziej tak reportażowo, bo nie mnie oceniać jak było. To jak było wiedzą goście, mi nic złego nie powiedzą i zawsze będą chwalić i mówić, że było super, a co sobie myślą, to tego się pewnie nigdy nie dowiem. Dlatego mam dystans do wszelkich komentarzy . A relację pisałam tylko i wyłącznie z mojego punktu widzenia
A ja pisałam dla siebie. Ani zdjęcia ani film nie oddadzą nigdy tego co było i jak było. A za rok, dwa, pięć czy dziesięć miło będzie usiąść i wspomnieć jak się bawiliśmy, kto co robił, mówił czy po kolei co było

VwVampirka a Wy od początku nie chcieliście innego fotografa? Brat bratem, ale to i tak gość. Nie chcieliście kogoś kto uwieczni dla Was wszystko?

Swoją drogą kto daje dziecku do zabawy aparat?
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć.

Kyiia jest offline Zgłoś do moderatora