Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz.12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-19, 15:07   #841
alexis77
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
a jadę do naszych sąsiadów do Czech mogę powiedzieć, że to już zagraniczny urlop, bo całe 20 km od polskiej granicy mamy hotel także międzynarodowo
Daj potem znać jak było , czy warto się tam wybrać
Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Zaczęłam wczoraj
Właśnie brzuch boli, bo go się mega napina
Muszę spróbować
Cytat:
No ceny teraz kuszą my kupiliśmy ten kupon na 6 dni (5 noclegów) i się zastanawiamy czy jeszcze nie dokupić jakiegoś 3-dniowego w innym miejscu żeby sobie urlop przedłużyć bo ceny 300-400 zł to tanioszka
300-400 zł za 5 noclegów dla 2 osób? mało coś
Cytat:
Napisane przez NiuniaAlunia Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
Jestem Ala, ale możecie mówić mi Niuńka, jak wszyscy znajomi.
Mam 25 latek i straszliwie długo walczę z sadełkiem... Nie wyśmiewajcie mnie, ale ważę 76kg a jestem malutka, bo 165... Czuję się strasznie i szukam pomocy... Wy jesteście już ekspertkami, a ja nie wiem gdzie zacząć. Pomożecie mi? Od czego mam zacząć?
Tak fogóle to byłam na cudownym Dukanie, ale lekarka powiedziała, że mi nerki osłabły i nie mogę więcej.
hej
Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Ćwiczeń zeroa jedzenia nadmiar...nic tylko czekać aż mi d... urośnie znowu ale dopóki nie urosła to śmigam w szortach
a dopadłam dziś jeszcze truskawki to sobie podjadłam też
Gdzie Ty jeszcze dorwałaś truskawy? u mnie juz nie ma od prawie miesiąca pewnie drogie?
Musisz się ogarnąc bo zaprzepascisz troche cieżkiej pracy i będziesz żałowała tak jak ja
Cytat:
A ja melduję spacer do teściów i z powrotem (jakieś 40 min)- byliśmy zanieść im trochę czekoladowego zła, które wczoraj upiekłam Jutro TŻ weźmie resztę na dyżur i mam wstrętnego kusiciela z głowy
No i po powrocie od razu zasiadłam na rowerek i zaliczyłam godzinkę i 30 pompek damskich

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Heroine haha dziś twarzy w ogóle nie będzie przyjechałam z miasta i zmyłam makijaż, położyłam gruubą warstwę kremu, coby mi skóra z czoła nie schodziła
Ale za to fotki zrobiłam twarz mogę gratis dorzucić z przed tygodnia

No to fotyy,
1-kiecucha na poprawiny
2- buty
3- mój krzywy ryjek
Piękna ta sukienka kupiłaś w jakimś markowym sklepie? bardzo mi się podoba no i buty też fajne, też chyba muszę sobie jakieś na koturnie na wesele kupić bo w szpilkach chyba nie obchodze
Na czym Ty robisz tego koczka że tak ładnie Ci wychodzi?
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora