2013-07-19, 16:05
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16
Cytat:
Napisane przez ana909
no niby mlodzi maja gości wokol siebie, niby są po srodku ale tak strasznie osobno... ja bym wszystkie stoly ustawila w taki sposob jak siedza teraz mlodzi, na 3 rzedy gdyby sie zmiescilo tak. i mlodzi by siedzieli razem z goścmi
---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------
teraz musze szukac odp a moj net jest taaaakiiii wooolnyyyy 
|
myha tu de reskju cytat 
"To co napisze powinno byc w pierwszym poscie ceny wiazanek slubnych wahaja sie od 120 zl do (wg mnie) 350 zl. dlaczego tyle?
1. jest przy nich mega duzo dlubaniny. wszystko musi byc idealnid w swoim miejscu
2. Bukiet slubny zajmuje ok 3 godzin roboty. zwykly 15 minut
3. bukiet slubny jest robiony z najlepszych kwiatow z paczki. dlatego wchodzi tych paczrk mega duzo. normalna wiazanka? co jest to wlazi w wiazanke
4. bukiet slubny jest zabezbieczony przed wysychaniem zwykly nie
5. bukiet slubny jest lekki i nadaje sie do 1 reki. Zwykly jest ciezki i no powiedzmy sczerze to bardziej wiechec.
6. bukiet slubny posiada wykonczona raczke. zwykly jest robiony na szerokiej spirali.
7. drutowanie. czyli zwykla wiazanka nie rzucisz a slubny jest nie do zdarcia "
Cytat:
Napisane przez mysza_myszowska
Myha618, mam do Ciebie pytanie odnośnie wiązanki. Czy gerbery będą dostępne w maju? Nie znam się kompletnie na kwiatach, jestem totalnym laikiem w tych kwestiach.. Chodzi mi mniej więcej o coś takiego, jak w załączniku. I jaki mniej więcej byłby koszt takiej wiązanki? Będę Ci dozgonnie dźwięczna za odpowiedź
Za tydzień idę z siostrą i kumpelą na rajd po salonach ślubnych  co prawda sukienkę szyje babcia, ale chciałabym podpatrzeć to i owo, zanim z nią się udam
A przede wszystkim, to melduję się w nowym wątku. Dziewczęta, nie nadążam za Wami! 
|
gerbera jest caly rok. ja bym ja wycenila na 140-160 zl
|
|
|