Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz. 20!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-19, 16:28   #162
surka
Zakorzenienie

Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Ale mnie tz wku...ł, normalnie ze złości chyba zaraz urodzę
Poszedł po pracy na piwo z kolegami, obiecał, ze więcej niż 2 nie wypije i teraz niedawno przyszedł lekko pijany od razu widać, ze więcej niż 2 piwa wypił, ja myślę, ze nawet wódkę pił poszedł teraz spać i jak tu takiemu ufać i liczyć na niego, a jeszcze mu dzwoniłam i mówiłam, że mnie brzuch boli. Przykro mi jak cholera bo dzisiaj są jego urodziny, mieliśmy gdzieś iść razem a tu takie rzeczy
Nie dziwię ci się, ja do mojego tż też mówiłam, że czas skończyć z weekendami z piwkiem bo w każdej chwili mogę urodzić i rano następnego dnia wody mi odeszły

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
Mela, to co...ja mam zielone światło!!!
Pessar zdjęty!!!! nie było to fest przyjemne,ale momencik i już dziada nie ma!
Rozwarcie-3-4 cm ale mam nie panikować...i powiedziec w szptalu, ze miałam krązek i tak sie utrzymuje...ale jakby się cos działo to jechac na IP!

Młody waży ok 3200 nie mógł go zmierzyc do konca bo główka za nisko była a nie chciał sie przekręcić, mówi, ze daje ok 3500 max...nie będzie dzieckiem 4 kg uffff
Przytulanek mam nie stosować buuu bo juz wsio jest ładnie przetkane a w razie wu po co jakies bakterie...
Tak, że .....tego...ja już mogę rodzić!!!

Oby 21 w ur męża...Mela lecimyyyyy!!!!!!!!!!!!!!! !
To gratuluję i czekam na kolejnego dzieciaczka
surka jest offline Zgłoś do moderatora