2013-07-19, 16:45
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Cytat:
Napisane przez madi82
Mela, to co...ja mam zielone światło!!!
Pessar zdjęty!!!!  nie było to fest przyjemne,ale momencik i już dziada nie ma!
Rozwarcie-3-4 cm ale mam nie panikować...i powiedziec w szptalu, ze miałam krązek i tak sie utrzymuje...ale jakby się cos działo to jechac na IP!
Młody waży ok 3200 nie mógł go zmierzyc do konca bo główka za nisko była a nie chciał sie przekręcić, mówi, ze daje ok 3500 max...nie będzie dzieckiem 4 kg uffff
Przytulanek mam nie stosować  buuu bo juz wsio jest ładnie przetkane a w razie wu po co jakies bakterie...
Tak, że .....tego...ja już mogę rodzić!!!
Oby 21 w ur męża...Mela lecimyyyyy!!!!!!!!!!!!!!! ! 
|
Gratuluje zdjęcia krążka teraz daje Ci 2 dni i rodzisz 
Cytat:
Napisane przez stokrotka24
Ale mnie tz wku...ł, normalnie ze złości chyba zaraz urodzę 
Poszedł po pracy na piwo z kolegami, obiecał, ze więcej niż 2 nie wypije i teraz niedawno przyszedł lekko pijany  od razu widać, ze więcej niż 2 piwa wypił, ja myślę, ze nawet wódkę pił  poszedł teraz spać i jak tu takiemu ufać i liczyć na niego, a jeszcze mu dzwoniłam i mówiłam, że mnie brzuch boli. Przykro mi jak cholera bo dzisiaj są jego urodziny, mieliśmy gdzieś iść razem a tu takie rzeczy 
|
bardzo nieładnie sie zachował. Ale Ty sie nie smuć
Cytat:
Napisane przez AgataGalaktyczka
spoko jeszcze masz dużo czasu 
Jak przyjdzie to wyrzuć jak najszybciej!!!!!!, serio serio,
używany to może być wózek, ew. łóżeczko, ale nie LAKTATOR!!!
Niestety nie da się go w 100% wysterylizować!
|
ja mam używany i jak na razie nic nie złapałam do tego w szpitalach przecież można pożyczyć laktator. Ale każdy robi jak uważa.
Mały się najadł, nawet się nie obudził
|
|
|