2013-07-19, 18:12
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.2.
Cytat:
Napisane przez bmma
WAŻNE
http://ebobas. pl/blog/mamy_oko/uwaga-wycofane-szczepionki/7927
wycofane szczepionki.
|
Noszzz ja pier... Strach chodzić do lekarza... My na szczęście na końcu mamy 9 (albo 8, bo taki bazgroł jest )
Cytat:
Napisane przez bzinka
Myśmy wczoraj mieli druga dawke pneumokoków Prevenar 13 (też refundowane) i dziś Hania pierwszy raz ma gorączkę i pierwszy raz dostała czopek  Biedna jest od wczoraj plakusia i widać,że nie czuje się najlepiej. Dużo się tulimy od rana i bujamy na rączkach  Żal mi jej malusiej.
|
Jej
Wysoka ta gorączka, dziewczyny dobrze piszą - skonsultuj to z jakimś lekarzem... I zdrówka!!! 
Cytat:
Napisane przez Lukrecjas
cześć dziewczyny.
Może często się nie udzielam ale za to ciągle Wasczytam 
Okazało się że mój syn dostał właśnie tą serie. Aż mi się nogi ugieły... 
U nas wszystko jest ok ale chciałam się zaraz dowiedzieć czy po czterech miesiącach od szczepienia może się coś dziać. W naszej przychodni nie wiedzą o wycofaniu i nie wiedzą czy może sie coś dziać, w szpitalu gdzie rodziłam też nie wiedzą i sugerują że być może nie prawdZiwa informacja się ukazała (przecież dziewczyny z forum dobrze wiedzą  )
to dzwoni9e do inspektoratu... Tam miła Pani troche wytłumaczyło o co chodzi ale czy mogą być jakieś skutki po tym czasie to nie wiedziała ale obiecała że się dowie i mam dzwonić w poniedziałek ...
dzięki forum skarbnico wiedzy 
|
A kto ma qrw... wiedzieć?!? 
Cytat:
Napisane przez Ewkaaa8891
|
Och, jaki przystojniak! I jakie ciuchy fajowe! 
Cytat:
Napisane przez bzinka
Zasnela mi teraz bidula. Ile może trwac taka gorączka po szczepieniu? Podobno kilka dni 
|
Niech odpoczywa na razie... Jak słodko śpi... 
Cytat:
Napisane przez kasia86bgo
Co do FB ... Staralam sie kazdej z was wyslac "propozycje" znajomych - mam nadzieje ze mnie nie zabijecie ....
|
He he, zauważyłam 
Cytat:
Napisane przez Malpka
a tą wieprzowinę w pomidorach to jak się robi 
|
Prosto jak drut - pokroiłam, w miseczce dałam ciut mąki, oleju, pieprzu i soli, na patelnię podsmażyłam, potem dałam trochę wody i dusiłam. Jak już była miękka, to cebulę pokrojoną dałam, a potem pomidory. Jeszcze dusiłam trochę do odpowiedniej konsystencji sosu I voila! 
Kupiłam dziś Krzysiowi książeczkę z ruchomymi obrazkami - zwierzątka biegające Z rysunkami kolorowymi i wierszykami o każdym zwierzątku Prezent na trzecie "urodziny" I chyba Mu się podoba
|
|
|