Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-19, 17:24   #2029
vacuity
Rozeznanie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz.2

SunShineDoll świetne ciuszki ja też kiedyś omijałam SH szerokim łukiem i wolałam ten komfort normalnych sklepów (klimatyzacja, przebieralnie, rozmiary) ale można się nauczyć kupować i tu. Baaaa, ja wręcz to baaaaardzo polubiłam - ciągle coś nowego, a budżet domowy nie cierpi

malaMigotkAaa śliczny brzuszek coś już się tam pokazuje

Cytat:
Napisane przez malaMigotkAaa Pokaż wiadomość
Owszem, tych wędzonych na zimno poprawcie mnie jeśli się mylę. Wiele osób nawet o tym nie wie i przypuszczam, że nic się nie stanie, na zapas się nie martw. Oj też bym zjadła...aaaaa
To mnie zabiłaś teraz... Wczoraj spałaszowałam makrelę. Nie mam pojęcia czy była wędzona na ciepło czy na zimno (nie wiedziałam że są w ogóle rodzaje - jakaś widać nieogarnięta jestem :P )
EDIT: ok, już wyczytałam że makrela jest bezpieczna

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
nie jestem specjalistą ale wszędzie gdzie wyczytałam i to potwierdza też mój gin mówią, że jeśli nie ma przeciwwskazań medycznych to przytulanki są dozwolone. Mało tego nawet pomagają ćwiczyć mięśnie- oczywiście nikt nie mówi tu o jakiś hardcorowych ekscesach ale tak "normalnie" można
Też słyszałam (w szpitalu) że seks pomaga ćwiczyć mięśnie, szczególnie w 9 miesiącu powinno się próbować do bólu bo wtedy łatwiej urodzić ponoć ale panowie podobno nie bardzo wtedy chcą... Boją się dzieciaczka uszkodzić :P

Edytowane przez vacuity
Czas edycji: 2013-07-19 o 17:25
vacuity jest offline Zgłoś do moderatora