Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz.2
SunShineDoll świetne ciuszki ja też kiedyś omijałam SH szerokim łukiem i wolałam ten komfort normalnych sklepów (klimatyzacja, przebieralnie, rozmiary) ale można się nauczyć kupować i tu. Baaaa, ja wręcz to baaaaardzo polubiłam - ciągle coś nowego, a budżet domowy nie cierpi 
malaMigotkAaa śliczny brzuszek coś już się tam pokazuje 
Cytat:
Napisane przez malaMigotkAaa
Owszem, tych wędzonych na zimno  poprawcie mnie jeśli się mylę. Wiele osób nawet o tym nie wie i przypuszczam, że nic się nie stanie, na zapas się nie martw. Oj też bym zjadła...aaaaa
|
To mnie zabiłaś teraz... Wczoraj spałaszowałam makrelę. Nie mam pojęcia czy była wędzona na ciepło czy na zimno (nie wiedziałam że są w ogóle rodzaje - jakaś widać nieogarnięta jestem :P )
EDIT: ok, już wyczytałam że makrela jest bezpieczna 
Cytat:
Napisane przez magnusia
nie jestem specjalistą ale wszędzie gdzie wyczytałam i to potwierdza też mój gin mówią, że jeśli nie ma przeciwwskazań medycznych to przytulanki są dozwolone. Mało tego nawet pomagają ćwiczyć mięśnie- oczywiście nikt nie mówi tu o jakiś hardcorowych ekscesach ale tak "normalnie" można 
|
Też słyszałam (w szpitalu) że seks pomaga ćwiczyć mięśnie, szczególnie w 9 miesiącu powinno się próbować do bólu bo wtedy łatwiej urodzić ponoć ale panowie podobno nie bardzo wtedy chcą... Boją się dzieciaczka uszkodzić :P
Czas edycji: 2013-07-19 o 17:25
|