Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-19, 18:21   #2046
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz.2

Cytat:
Napisane przez patrycjja Pokaż wiadomość
ja mam niedaleko siebie sprawdzony. sama się tam zaopatruję nie przepłacając. jakoś do tej pory mnie ciuszki małe nie ciągnęły, ale myślę, że teraz to się zmieni
i ubrań ciążowych też trochę jest, bardzo często trafiam na spodnie ciążowe z H&M-u, też nie znoszone, bo kobitki raczej takie noszą przez góra kilka miesięcy. koszt ok 10zł. ja na razie nie zaopatrywałam się, poczekam jeszcze trochę aż będę potrzebowała, bo na ta chwilę nie wiem jaki rozmiar będzie ok za jakiś czas

właśnie przeglądałam ogłoszenia właśnie z całymi paczkami ubranek i powiem szczerze, że tez niewiele sobie niektóre mamy życzą za ubranka w całkiem niezłym stanie
Te ubrania "ciążowe" czekają w szafie - wygodnie mi w nich było w tamtej ciąży, więc zostanę przy nich, nie będę dokupować bo i po co.

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
To mnie zestresowałyście tym wędzonym łososiem a w takim razie śledzie...też są przecież tylko w occie albo w oleju i są surowe?
No i też ich za często nie można. Niestety Najważniejsze jednak, żeby nie zjadać ich codziennie przez dłuższy czas. Jak raz na tydzień zjesz, to nic się nie stanie.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora