2013-07-19, 19:19
|
|
Strażnik Wizażu
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XX + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Napisane przez Hanan26
znalazłaś
dziękuję  nowy telefon mam, więc będę często coś wstawiać
 kup jeden dla zaspokojenia potrzeby
ale Ci fajnie z tym urlopem
kolejne mani dziś  tamto mi się znudziło, więc zmalowałam nowe. nie wiem czy te ciemne akurat na tych palcach pasują 
|
jaka Ty ładna jesteś 
O tak, tak. Mani mile widziane 
Hehehe, ale ja mam ich już sporo... 
Należy się jak ślepej kurze ziarno! 
Pewnie, że pasują! Flejkiiii 
Cytat:
Napisane przez cooone
W moim powiecie bezrobocie wynosi trzydzieści procent... A poza tym nie mam nic wpisane w cv oprócz stażu i praktyk szkolnych. Nikt mnie nie chciał zarejestrować i dorabiałam na czarno.
Alealeale... Nie ma się co załamywać, kiedyś może coś się znajdzie, prawda? 
|
Znajdziesz, na pewno. A miałabyś możliwość na przykład dalej dojeżdżać do pracy?
Cytat:
Napisane przez alazkrainy
Na specjalne życzenie dla DMki 
|
naprawdę to zrobiłaś!!! Mi się podobają bardzo <3 zapuść je jeszcze i zobaczymy 
Amelka, widzisz to? 
---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------
Cytat:
Napisane przez czarna kawa
Wycofane?
Cudne  Widziałam dzisiaj w jasminie, ale były po 11,50
Image już działa, więc mogę wstawić mani  Takie tam kropki aktualne, miałam ochotę na coś kolorowego. I ile dobrze pamiętam Anula miała niedawno podobne, tylko ładniejsze i z granatem. Weźcie poprawkę na to, że niebieski jest w rzeczywistości chabrowy - mój aparat to złom...
I leszcze zaległy piasek lovely, który mnie absolutnie oczarował  Szybkość schnięcia i trwałość jakby był pokryty najlepszym topem, świetne krycie, zaskakująco łatwe zmywanie jak na brokat. Zdjęcia odbierają mu sporo uroku, na żywo wyglądał pięknie i wakacyjnie, dawno mnie żaden lakier tak nie urzekł.
|
Niestety może u siebie jeszcze bym jakieś znalazła, ale nie wiem...
Drogo :/
pięknie x2...
Teraz się załamałam! Moje paznokcie brzydkie takie! Znowu się rozdwajają i jak to pomalować równo, dupaaaaaaaaaa...
|
|