Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XX + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-19, 19:19   #4683
DMkAnia
Strażnik Wizażu

Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XX + przeogromna dawka plotek!

Cytat:
Napisane przez Hanan26 Pokaż wiadomość
znalazłaś

dziękuję nowy telefon mam, więc będę często coś wstawiać

kup jeden dla zaspokojenia potrzeby

ale Ci fajnie z tym urlopem

kolejne mani dziś tamto mi się znudziło, więc zmalowałam nowe. nie wiem czy te ciemne akurat na tych palcach pasują
jaka Ty ładna jesteś

O tak, tak. Mani mile widziane

Hehehe, ale ja mam ich już sporo...

Należy się jak ślepej kurze ziarno!

Pewnie, że pasują! Flejkiiii

Cytat:
Napisane przez cooone Pokaż wiadomość
W moim powiecie bezrobocie wynosi trzydzieści procent... A poza tym nie mam nic wpisane w cv oprócz stażu i praktyk szkolnych. Nikt mnie nie chciał zarejestrować i dorabiałam na czarno.
Alealeale... Nie ma się co załamywać, kiedyś może coś się znajdzie, prawda?
Znajdziesz, na pewno. A miałabyś możliwość na przykład dalej dojeżdżać do pracy?

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
Na specjalne życzenie dla DMki
naprawdę to zrobiłaś!!! Mi się podobają bardzo <3 zapuść je jeszcze i zobaczymy

Amelka, widzisz to?

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Cytat:
Napisane przez czarna kawa Pokaż wiadomość
Wycofane?

Cudne Widziałam dzisiaj w jasminie, ale były po 11,50

Image już działa, więc mogę wstawić mani Takie tam kropki aktualne, miałam ochotę na coś kolorowego. I ile dobrze pamiętam Anula miała niedawno podobne, tylko ładniejsze i z granatem. Weźcie poprawkę na to, że niebieski jest w rzeczywistości chabrowy - mój aparat to złom...

I leszcze zaległy piasek lovely, który mnie absolutnie oczarował Szybkość schnięcia i trwałość jakby był pokryty najlepszym topem, świetne krycie, zaskakująco łatwe zmywanie jak na brokat. Zdjęcia odbierają mu sporo uroku, na żywo wyglądał pięknie i wakacyjnie, dawno mnie żaden lakier tak nie urzekł.
Niestety może u siebie jeszcze bym jakieś znalazła, ale nie wiem...

Drogo :/

pięknie x2...

Teraz się załamałam! Moje paznokcie brzydkie takie! Znowu się rozdwajają i jak to pomalować równo, dupaaaaaaaaaa...

"Świat przeszkadza mi w życiu."
DMkAnia jest offline Zgłoś do moderatora