Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy! cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-19, 19:18   #142
Dance18
Raczkowanie

Dot.: Pierwszy raz

Cytat:
Napisane przez Alexandra92x Pokaż wiadomość
Mnie bolał brzuch prawie tydzień po pierwszym razie, ale po jakimś czasie przeszło.

A propo bólu podczas wchodzenia też tak miałam, ale z każdym kolejnym razem było coraz lepiej. Mój TŻ był bardzo czuły, ciągle powtarzał "Spokojnie, powoli, rozluźnij się, zaraz minie" w międzyczasie czule mnie nazywając . Podczas ostatniej wizyty u ginekologa zapytałam się Pani doktor czy to normalne. Ona odpowiedziała mi, że tak ponieważ śluzówka jest podrażniona/przerwana i musi się zagoić. Ból też może być spowodowany spięciem.

Ja osobiście swój pierwszy raz przeżyłam 2 miesiące temu. Po... 10 dniach bycia z chłopakiem. (wiem, że szybko, mam 21 lat i to była całkowicie świadoma decyzja) Powiedziałam mu dopiero w trakcie, że jestem dziewicą. Bardziej się zestresował niż ja. Nawet chciał się wycofać . Nie żałuję, bo trafiłam na bardzo czułego, troskliwego i przy okazji doświadczonego mężczyznę i wiem, że seks dla niego to nie powód do przechwałek (był w dwóch 3-letnich związkach). Zawsze myślałam, że będę musiała się upić, bo tak się zestresuje... Na szczęście mogłam się spokojnie rozluźnić. Było pięknie. Chociaż nie czułam jakiegoś zaspokojenia (nie można się zrażać, każdy kolejny raz jest coraz lepszy). Kobieta musi się przyzwyczaić do nowej sytuacji.

Życzę każdej dziewczynie takiego pierwszego razu jak mój - świadomy, dojrzały, romantyczny i z odpowiednim człowiekiem.

Zaraz mnie zbesztacie, że szybko według mnie akurat zaufałam mu od samego początku
Ja teraz czekam na okres powinnam dostać 18 lipca ale u mnie to różnie z tym zawsze bywało zawsze mi się spóźniał nawet o ponad dwa tygodnie. Od kilku dni boli mnie brzuch i piersi więc mam nadzieję że się doczekam bo chyba do ciąży w tym przypadku nie mogło dojść
Dance18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując