2013-07-19, 19:34
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Cytat:
Napisane przez ryba91
Ej czy ja jestem dziwna czy nie.. ? tez nie chciałybyście mieć dziecięcych rzeczy w czarnych worach? bo może ja wymyslam, ale nie chce żeby ciuszki Kacpra leżały w czarnych worach, schowane w kącie i w ogóle...
|
Dla mnie to nie ma znaczenia 
Mya TAk mi sieprzypomniało.Uwielbiam zdrobnienie LULA Ty tak do Ulki mówisz nie?
Bez urazy to niżej porównanie
Ja tak mówię do bokserki mojej siostry.Liza ma na imię ale jest taka słodka że mówię do niej Lula albo Lala.I tak mi się skojarzyło 
Cytat:
Napisane przez Madzik 89
Witam witam 
Wiem, że należy mi się  za zdjęcia wyprawki które obiecałam, ale piszę cały czas z telefonu i nie umiałam ich załadować, jak mi naprawią kompa to się pochwalę 
Byłam wczoraj na wizycie połówkowej i wszystko z młodym jest ok, wszystkie wymiary prawidłowe, waży 530 g i nadal jest chłopcem 
Mam też jedną wiadnomość, która mi spędza spędza sen z powiek, otóż mój synek jest ułożony pośladkowo i jeśli się nie obróci czeka mnie cc  ginka powiedziała, że niby ma jeszcze czas sie odpowiednio ułożyć, ale z każdym dniem będzie miał corac mniej miejsca.. No cóż dla dzidzi wszystko 
Teraz idę nadrabiać.
|

Odwróci się
|
|
|