Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nowe kremy,żel Neonatura Souffle i inne..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-04-21, 20:44   #1
Zielona30
Zakorzenienie

Przekupka: 147 pkt / 100% pozyt.

Nowe kremy,żel Neonatura Souffle i inne..

Nieaktualne,
Wymienione:
-Bioderma Sensibio DS-creme peaux associant irritations rougeurs et squames.Dwie tubki po 5ml,nowe.
-Bioderma Sensibio AR-creme protection active anti-rouegeurs,nowa tubka 5ml,do cery naczynkowej;
-Bioderma Photoderm MAX creme teintee tinted cream SPF 50+ultra protection(kolorowy,nie biały),nowa tubka 5ml;
-Lancome Hydra Zen Neurocalm,Soothing Anti-stress Moisturing Cream-poj.5ml w tubce,raz minimalnie użyty.

- JUVIT(witamina C) z pojemności 40 ml zużyte niecałe 1\3,sięga prawie do górnej granicy nalepki.Krople.Super zamiast kremu pod oczy.
-Rękawica sizalowa do masażu,kąpieli,użyta dwa raz.
-nowa bransoletka hand made(kupiona parę dni temu,ani raz nie założona),
Woda toaletowa Ode..Yves Rocher-leci do Agniese79.
Tesori d'oriente Mirra Mirh(Profumo aromatico perfume)-poj.100ml.Dostałam je,są podobno przywiezione z Włoch ,użyłam parę razy,opakowanie nieprzezroczyste,więc dokładnie nie widać ubytku,nie mają kartonika tylko jakieś cyferki na dole opakowania(widoczne na fotce),nie mam pojęcia co oznaczają i jaka jest ich data ważności.
Tesori d'oriente Muschio Bianco White Musk-Profumo Aromatico Perfume-podobne zużycie i opis jak wyżej.nie ma
nositol Vegetal-krem pod oczy z YVES ROCHERpojemność początkowa 15 ml,zużycie ciężko określić bo opakowanie prawie nie przezroczyste,zostało może 30 lub trochę więcej procent(w tych cienkich miejscach też jest jeszcze trochę kremu),jest bardzo wydajny,ma bdb opinie na KWC.
Ode au lavie Yves rocher-edt,pojemności 30 ml zostało troche mniej jak poł flakonika(nie ma na zdjęciu,ale zainteresowanym zrobię),bez atomizerka.Śliczny,wycofa ny więc niedostępny już zapach.
]Pomyślę o oddaniu około30ml(ciutkę mniej jak połowa buteleczki) toniku Clinique 2Clinique liquid facial soap mild(z 30ml użyta maleńka kropla na próbę);
Lierac Soin Eclat Express,Masque Velours hydratant reparateur.Dwie sztuki w tubkach po 5ml(jedna minimalnie wypróbowana);
Clinique dramatically different Moisturizng lotion(DDML)-próbka 4ml,nie w saszetce tylko jakby miniaturowej buteleczce z plastiku.
Dolce &Gabbana The One,z kartonikiem ale rozerwanym-3\4 fiolki z 2ml;
Valentino V edp 3\4 fiolki 2ml
Infiniment Chopard edp-z atomizerkiem,około pół centymetra większej fiolki.
Tristano Onofri Totally You-męska
Robione:
-Violeta Penhaligon;s-około 1,5ml
-Violetta di Parma-odrobinka(parę kropelek)na próbę
Armanii Code-niecałe pół fiolki
-Delices de Cartier-większe pół
La perla blue(chyba ta bo mam niepodpisaną,a nie jestem pewna czy dobrze zapamiętałam,kolor niebieskawy,pół fiolki
Antyczny Świat:31\25 cm,stron 219;oprawa twarda z obwolutą;
-Księga Królów i książąt polskich:31\24cm,stron 207,ekskluzywna oprawa ze sztucznego chyba jedwabiu,złocenia;
-Skarby Przyrody 30\24,stron 251,twarda z dodatkową okładką;
Oksfordzki słownik biograficzny 23,5\15cm,stron 447,oprawa twarda;
Vichy Thermal Fix 2-krem dogłebnie nawilżający,zawiera Filadyn,wodę termalną,hipoalergiczny,s aszetka 1,5ml;
-Vichy Capital Soleil 50+,ultra wysoka ochrona bez środków zapachowych,saszetka 1,5ml.
Clinique dramatically different Moisturizng lotion(DDML)-próbka 4ml,nie w saszetce tylko jakby miniaturowej buteleczce z plastiku.
SVR 50 ecran teinte 100%mineralpojemność 5ml ale w saszetce;
-Dermedic filtr fizyczny najnowszej generacji 60UVB\UVA do skóry wrażliwej,alergicznej i atopowej,dwie saszetki bez określonej pojemności;
nowość Yves Rocher,krem poprawiający owal twarzy.Poj.1ml.
-Pro-retinol 100% Vegetal+Enzymes de Jeunesse.Yves Rocher.Poj.1ml.
LRP Posthelios balsam po opalaniubogaty w substancje o działaniu kojącym i natłuszczającym,poj.5ml z kartonikiem.
Comme une Evidence,woda perfumowana Yves Rocher,bez kartonika,z poj.50ml została około połowa.
Vichy Thermal Fix 2-krem dogłebnie nawilżający,zawiera Filadyn,wodę termalną,hipoalergiczny,s aszetka 1,5ml;
Vichy Capital Soleil 50+,ultra wysoka ochrona bez środków zapachowych,saszetka 1,5ml.
Clinique dramatically different Moisturizng lotion(DDML-próbka 4ml,nie w saszetce tylko jakby miniaturowej buteleczce z plastiku.
SVR 50 ecran teinte 100%mineral-pojemność 5ml ale w saszetce;
Dermedic filtr fizyczny najnowszej generacji 60UVB\UVA do skóry wrażliwej,alergicznej i atopowej,dwie saszetki bez określonej pojemności;

Edytowane przez Zielona30
Czas edycji: 2007-08-10 o 19:40
Zielona30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując