Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-19, 20:10   #4129
domii29
Zakorzenienie

Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
no to się 'wyszalejcie' na zapas, gdyby mieli wrócić

a mój mąż po dzisiejszej kłótni powiedział "taki miły wieczór miał być a widzę że nic z tego nie wyjdzie.. " i jakoś mi sie smutno zrobiło
Ale... to jest najlepszy sposób na dojście do porozumienia i pogodzenie się więc być może coś z tego wyjdzie

Cytat:
Napisane przez ania_cz79 Pokaż wiadomość
Halo dziewczyny spisałam się i mi zjadło .....

Chciałam Wam napisać że dzisiaj zaliczyłam nadprogramową wizytę u lekarza. Od wczoraj miałam mocne boleści brzucha z prawej strony coś bardziej jak kłucie. Nospa nie pomogła całą noc się męczyłam . Kilka dni temu tez miałam podobnie i nospa pomogła. Ale tym razem nic. Rano pojechałam do lekarza. Okazało się że mój lekarz ma urlop wiec poszłam do szpitala bo to było obok. No i okazało się ze spotkałam mojego lekarza bo został wezwany z urlopu do jakiegoś przypadku.
Nie powiem ucieszyło mnie to, Wiec zbadał mnie i z dzieckiem wszystko ok ale nie wiadomo do końca skąd te boleści prawdopodobnie boli mnie tak bo rozciągają mi się z tej strony zrosty po bliźnie po wyrostku. Nawet na to nie wpadłam ale faktycznie boli bardziej pod tą blizną a raczej kłuje. Trochę spadł mi kamień z serca.

Ale nadal nie wiem kto mieszka w moim brzuchu lekarz się spieszył i nie chciałam mi tyłka zawracać. 30 lipca mam wizytę może wtedy się dowiem.

Zastanawiałam się tylko czy nie wyszło na to że ja trochę panikuję ale myślę że jak coś niepokoi kobietę w ciąży to dla własnego spokoju powinna to sprawdzić
Bardzo dobrze zrobiłaś że pojechałaś i sprawdziłaś
Dobrze że okazało się że wszystko z maleństwem w porządku

Dziewczyny wzięłam się za podliczanie mniej więcej ile co będzie kosztowało z listy wyprawkowej z rzeczy których mi jeszcze brakuje i razem z łóżeczkiem (liczyłam około 400zł) wyszło że potrzebujemy 900zł więc liczę że potrzebny nam jeszcze 1000zł na spokojnie i wyprawka będzie z głowy . Myślę że rozłożymy sobie to na miesiące i ogarniemy to wszystko

Edytowane przez domii29
Czas edycji: 2013-07-19 o 20:11
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora