Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.2.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-19, 21:34   #1610
Chocoblue
Raczkowanie

Dot.: Odp: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.2.

Cytat:
Napisane przez Nyaa Pokaż wiadomość
Szybko się nauczysz co i jak. Najlepiej sobie zapisuj. Ja zaczęłam zapisywać, żeby sprawdzić, ile dokładnie zjada i jak często je i teraz widzę jak bum cyk cyk co dwie godzinki jest głodny
Mam nadzieję. Właśnie zapisuję i średnio co 2-3h jest głodny, ale każdego dnia jest inaczej. Raz pożarłby wszystko przed snem, innym razem rano nie chce jeść, czasem najpierw w ciągu dnia musi zasnąć potem jeść, a czasem odwrotnie. Ilości też różnie wypadają, jedynie wiem że ok 1000 ml i więcej w ciągu doby je. W sumie to dopiero kilka dni jest na samym mm (bo wcześniej mieszałam) i może powoli się to unormuje, bo teraz pewnie wszystko się nakłada jego przeżycia, moje przeżycia i tzw skoki rozwojowe (ja nie wiem czy to się skokiem powinno nazywać skoro trwa tygodnie ).

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Ewkaaa8891 Pokaż wiadomość
Pewnie kupiłaś te same co ja ja też jestem uzależniona
Mam już takie sportowe szorty granatowe i w biało-niebieskie paski, a dzisiaj takie beżowe wyglądają jak niby len.

Chocoblue jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując