Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.2.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-19, 21:50   #1619
kasia86bgo
Zakorzenienie

GG do kasia86bgo Send a message via Skype™ to kasia86bgo
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.2.

Cytat:
Napisane przez LiwkaO Pokaż wiadomość
hehe nie no spoko ja kolekcjonuje znajomych więc wiesz...im więcej tym lepiej

a kochane! dzięki za głosy! udało sie! synek znajomej będzie wnosił flagę jutro na meczu Lechii
ahaha to tak jak JA

no i dal Huberta

Cytat:
Napisane przez Chocoblue Pokaż wiadomość

Pitulek chyba sobie wreszcie wykombinował jak obracać się na bok. Nogi do góry, potem pupa i hop zawsze na lewą stronę rano mu idzie najlepiej. Na brzuszku też już czasem jedną rękę wyprostuje i tak się chybocze jakby miał przekręcić, ale jeszcze trochę brakuje. Niedługo się doczekam i skończy się beztroskie zostawianie dziecia na środku łóżka.
Powoli się godzę z myślą, że nie będę już karmić piersią - młodemu mleko służy i ja odżyłam na normalnym jedzeniu (ahh czekolada, truskawki, żółty ser, masło, jogurty ahhh ) w środę idziemy do pediatry to pewnie to potwierdzi. Karmienie jednak idzie nam różnie, moim głównym problemem jest wstrzelić się kiedy jest naprawdę głodny. Jak był na piersi to go rozumiałam ot tak, teraz wszystko się pozmieniało i muszę się synka uczyć na nowo. Czasem tak bardzo chcę na karmić, że mi wychodzi przymuszanie a on się buntuje muszę zacząć go bardziej sluchac , bo jak jest głodny i trafię to je ze smakiem.
Kupiłam mu dziś krótkie spodenki (już 3 ) mam słabość do ubranek F&F z Tesco.
za odkrycie jak si eto robi
wlasnie mi uswiadomilas ze PL sa ua\play a ja mam tylko 1 krotkie spodeneczki

http://suwaczki.maluchy.pl/li-65599.png
kasia86bgo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując