Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dlaczego dzieci nie mogą bić się w piaskownicy?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-19, 22:39   #5
aa2
Zakorzenienie

Dot.: Dlaczego dzieci nie mogą bić się w piaskownicy?

tak mi sie jeszcze nasuneło ze interwencja rodziców czasem wynika nie z tego ze dzieci sie nei dogadają a własnei przez rodziców i to ze nie wiemy jak ktoś inny niż my zareaguje, stad tez pewnie pytania czy mozna, gadanie zostaw, daj itd

wczoraj idziemy na plac zabaw i chłopczyk leci i wyciąga mi z rak kopare, leci cały przerazony tata i mówi zostaw nie twoje, wiec mówei spokojnie , moje dziecko tutaj na zjeżdżalnie przysżło wiec jak ma ochote(w sense jego syn) niech sie pobawi , wzieli i poszli, a po skonczonej zabawie podeszli, oddali podziękowali i poszli chłopczyk rózniez z daleka krzyczał ze dziękuje-nikt mu nei kazał, słyszął jak robi to jego tata

myślę ze własnie to iz czasem zdarzają sie jacyś przewrażliwieni rodzice którzy zwracają obcym dzieciom uwagę w stylu: zostaw nei twoje, nie syp piaskiem bo coś tam itd itd, powoduje tez to ze sie ciagle cos powtarza tłumaczy , żeby jakis zwariowany rodzic z pretensjami nie wyskoczył
bo o ile dzieci po swojemu sie dogadają to dorośli-no cóż maja różne dziwne akcje i zapędy do ustawiania zarówno dzieci , jak i rodziców

Edytowane przez aa2
Czas edycji: 2013-07-19 o 22:41
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując