Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM2013 cz.58 ! :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-19, 22:45   #243
missbennet
Zakorzenienie

Dot.: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM2013 cz.58

Cytat:
Napisane przez burlesque90 Pokaż wiadomość
O tak Picoult jest świetna, ale film tak zmaścili moim zdaniem, że ja dziękuję Książki ma takie dobre, a tu takie...coś...
I mi się jeszcze podobała książka "Zaklęci w czasie". Najpierw widziałam film, a dopiero potem się dowiedziałam, że jest książka
W ogóle TŻ jest trochę przerażony ilością moich książek i tempem mojego czytania Ale co ja poradzę na to, że lubię czytać podczas jedzenia, a że jem dosyć często, no to już nie moja wina
Teraz pochłaniam "Niedzielę na wsi" A. Christie

Chyba powinna już być

Jeszcze pyta
ja Picoult właśnie wyprzedaję na all, bo z całą miłością do niej to tylko zabiera mi miejsce na półce... ale robię miejsce na nowe książki
a co do "Zaklęci w czasie" to książka jest rewelacyjna, ale irytuje mnie tytuł pierwsze wydanie było z dosłownym tłumaczeniem angielskiego tytułu, czyli "Żona podróżnika w czasie" i ja pod takim tytułem dorwałam ją lata temu na jakimś kiermaszu taniej książki pochłonęłam w jedną noc... a po jakimś czasie wyszedł film... i nowe wydania mają już ten głupi tytuł

---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ----------

Moni się odzywała?

ja uciekam spać dobranoc!
missbennet jest offline Zgłoś do moderatora