Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz. 20!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-20, 08:00   #384
shestiger
Rozeznanie

Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz

Cytat:
Napisane przez Adriana07 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki
wpadłam tylko zameldować że chyba coś sie u mnie zaczelo dziać.
Od półtorej godziny skurczyki co 10 minut i krew na papierze i wkładce. Może to już,oporzadzę się trochę będę budzić teściową i pewnie ip. Trzymajcie kciuki

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
dzien dobry

Dziewczyny jak jest u was z wydzielinami (o ja, ale jestesm)? chodzi mi o to, ze wczoraj miałam taka na wkladce jak mleko doslownie, a jak sie mylam wieczorem to az pocieklo:confuse d:
Nic mnie nie piecze, swedzi itp., nie ma żadnego zapachu czy cos ... w sumie to jakos mnie to nie martwi szczegolnie, no ale jestem mocno zdziwiona co to moze byc, bo ja w ciazy nie mialam takich cudów.
Mam tak samo jak Ty i też nie mam pojęcia czo to
Cytat:
Napisane przez Marionette18 Pokaż wiadomość
Dziewczyny RODZE!!!!!

Wody poszly o 4.30. Bezbarwne. Poki co zadnych mocnych skurczow nie ma. Brzuch boli jak na okres. Raz mocniej raz slabiej. Nie wiem czy juz dzwonic do szpitala czy nie Tz jedzie juz z pracy. Moze jeszcze poczekam
Jak zobaczyłam pierwszy wpis o porodzie to w mojej głowie zadźwięczało hasło " oho weekend przyszedł" teraz widzę drugi i to podtrzymuje jak najbardziej
Szybkiego i jak najmniej bolesnego porodu wam życzę
My wybywamy na weekend w góry tak więc bez netu :/ Jak by coś się ruszyło bd pisać sms ^.^
skylie - jeszcze Ty do kolekcji??Noo super
Dziś wraca mój tż wiec też będą żołnierzyki

Edytowane przez shestiger
Czas edycji: 2013-07-20 o 08:02
shestiger jest offline Zgłoś do moderatora