|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Cytat:
Napisane przez Adriana07
Hej dziewczynki 
wpadłam tylko zameldować że chyba coś sie u mnie zaczelo dziać.
Od półtorej godziny skurczyki co 10 minut i krew na papierze i wkładce. Może to już,oporzadzę się trochę będę budzić teściową i pewnie ip. Trzymajcie kciuki
|

Cytat:
Napisane przez idzia111
dzien dobry
Dziewczyny jak jest u was z wydzielinami (o ja, ale jestesm  )? chodzi mi o to, ze wczoraj miałam taka na wkladce jak mleko doslownie, a jak sie mylam wieczorem to az pocieklo  :confuse d:
Nic mnie nie piecze, swedzi itp., nie ma żadnego zapachu czy cos ... w sumie to jakos mnie to nie martwi szczegolnie, no ale jestem mocno zdziwiona co to moze byc, bo ja w ciazy nie mialam takich cudów.
|
Mam tak samo jak Ty i też nie mam pojęcia czo to 
Cytat:
Napisane przez Marionette18
Dziewczyny RODZE!!!!!
Wody poszly o 4.30. Bezbarwne. Poki co zadnych mocnych skurczow nie ma. Brzuch boli jak na okres. Raz mocniej raz slabiej. Nie wiem czy juz dzwonic do szpitala czy nie  Tz jedzie juz z pracy. Moze jeszcze poczekam 
|
Jak zobaczyłam pierwszy wpis o porodzie to w mojej głowie zadźwięczało hasło " oho weekend przyszedł" teraz widzę drugi i to podtrzymuje jak najbardziej  
Szybkiego i jak najmniej bolesnego porodu wam życzę 
My wybywamy na weekend w góry tak więc bez netu :/ Jak by coś się ruszyło bd pisać sms ^.^
skylie - jeszcze Ty do kolekcji??Noo super  
Dziś wraca mój tż wiec też będą żołnierzyki
Edytowane przez shestiger
Czas edycji: 2013-07-20 o 08:02
|