2013-07-20, 08:27
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Adriana, Marionette, skylie mocne kciuki!!!   
Kurcze te soboty zaczynają się robić coraz ciekawsze..
Cytat:
Napisane przez madi82
Super!!ktos kumulacje musial zaczac....a mi sie wydaje,ze kawalek czopa odszedl..juhuuuu!!!!
|
może będziesz tą czwartą do dzisiejszych porodów 
Cytat:
Napisane przez idzia111
Dziewczyny jak jest u was z wydzielinami (o ja, ale jestesm  )? chodzi mi o to, ze wczoraj miałam taka na wkladce jak mleko doslownie, a jak sie mylam wieczorem to az pocieklo  :confuse d:
Nic mnie nie piecze, swedzi itp., nie ma żadnego zapachu czy cos ... w sumie to jakos mnie to nie martwi szczegolnie, no ale jestem mocno zdziwiona co to moze byc, bo ja w ciazy nie mialam takich cudów.
|
Ja sobie z rana też o moich i Waszych ( ) wydzielinkach myślałam. U mnie odkąd odszedł czop ciągle coś wylatuje.. gęsta ciągnąca się o przeważnie biało-żółtym zabarwieniu.. bez wkładek już w ogóle nie mogłabym chodzić..
Cytat:
Napisane przez czarownica1
Odpadl nam wreszcie kikutek. Pepowina gruba wiec troche dluzej to trwalo.
|
za kikutka
Cytat:
Napisane przez roxi1980
Witam Was z rana w 38 tygodniu ciąży!
Dziś pobudka o 6, wyspałam się  ale to tylko dlatego, że wczoraj zaliczyłam odjazd ok. 21... po prostu mnie zmiotło, nawet zębów nie zdążyłam pójść umyć
Wczoraj dzwoniłam do położnej, optymistycznie mnie nastawiła - mam wypoczywać, oszczędzać się, w czwartek przyjechać na ktg, w niedzielę na oddział i w poniedziałek CC (29.07 - jednak! w imieniny mojej przyjaciółki  ). Teraz tylko będę 10 razy dziennie prosić Weronkę, co by posiedziała grzecznie w brzuszku ten tydzień z haczykiem...
|
za tydzień i wyznaczony termin cc.. no to czekamy do 29 lipca 
Cytat:
Napisane przez roxi1980
|
Niunia biedaku..trzymaj się
|
|
|