Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-20, 08:39   #2113
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz.2

Cytat:
Napisane przez 23Paula23 Pokaż wiadomość
Nie pisałam nic o Twojej rodzinie, nie muszę Cię znać bo nie piszę o Tobie a tylko wyraziłam swoje zdanie na temat Twojej wypowiedzi. Zresztą mniejsza o to szkoda nerwów masz swoje zdanie ja swoje i na tym lepiej zakończyć.
Czytając ze zrozumieniem tekstu....odniosłaś się do mojej wypowiedzi osobowo w ostatnim zdaniu.....napisałaś "Dziewczyno...."i jakieś bełty o planowaniu dziecka przez naszą rodzine.
Więc nie pisz proszę że wyraziłaś swoje zdanie na temat mojej wypowiedzi bo zwróciłaś się osobowo.

Ja w żadnym poście nie zwróciłam się osobowo do żadnej z Was,nikogo nie obraziłam,nie narzuciłam stylu życia,napisałam że u mnie to nie przejdzie...bo nikt u nas nie kupuje w lumpeksach....nigdy nie kupowałam sobie więc nie pójde teraz kupić dziecku.
Pisząc o ciuszkach lekach odniosłam się do całej wyprawki napisałam- itd.
Nie przeszkadza mi że kupujecie ubrania w lumpeksach,kupujcie gdzie chcecie,każdy robi co chce i na co go stać...ja odkładałam pieniądze na wyprawke już jakiś czas temu i z racji tego że pracuje gdzie pracuje wiem ile to kosztuje i z czym trzeba się liczyć znam marki i gatunek polskich producentów i wiem co mogę kupić a co jest na jedno wypranie.....nikomu nic nie narzuciłam.
Pisząc myślę że powinno się kupić ciuszki nowe...odniosłam się do swojej osoby a w żaden sposób was nie neguje...a wręcz przeciwnie jak już wyżej napisałam fajnie że umiecie coś znaleźć za przyzwoite pieniądze i ucieszę się jak dostane coś od najbliższej rodziny.
Temat z mojej strony uważam za zamknięty.
A i zaściankowa raczej nie jestem,moje poglądy też nie.