Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-20, 11:11   #444
hihihi
Zakorzenienie

Dot.: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16

Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
No i dzień dobry wątkowi. Ja spadam na godzinkę z Mel B. Waga już 55 kg ale trzeba trochę jeszcze porzeźbić!
kurczę ja nie umiem tak rano ćwiczyć wolę po obiedzie w ogóle ja dopiero zaczynam, niecałe 2 tygodnie ćwiczę i to z Ewką narazie muszę zacząć ćwiczyć codziennie może zacznę też z tą Mel B ale ja nie chcę schudnąć tylko wyrzeźbić brzuch i może z 1-2 cm z boczków się pozbyć bo ważę 56kg przy wzroście 176
Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
Częśc dziewczyny.
Idę powoli się szykować, musze jeszcze skoczyć po kartkę dla młodych, wykąpać, włosy pokręcić i duuzo innych rzeczy
Może przed weselem ty jeszcze zaglądne. A jakbym nie zaglądnęła to trzymajcie kciuki żeby welon wpadł w moje ręce
Miłego dnia
udanej zabawy
Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Hej ho!
Nie nadrabiam zbyt dużo - wybaczcie będę się niedługo szykować na wyjazd na slub i wesele koleżanki.

Śpiesze do Was z informacją, że............ Kupiłam suknie ślubną! Pojechaliśmy do sąsiedniego województwa (miejscowość dosłownie przy granicy z Ukrainą , mieliśmy awarię samochodu i dopiero o 20 wyruszyliśmy więc o 4:15 byłam w domu dopiero). To było ryzyko. Jadę- suknia może być za mała! Ale co tam lubię wyzwania

Suknia: Nabla, model: Fleure - czyli suknia moich marzeń! Kolor Ivory/cream (póki białego śnieżnego się nie przykłada to wygląda niemal jak biały, jest delikatnie kremowy, [minimalnie!] Idealny kolor dla dziewczyn, które nie chcą śnieznego białego z odcieniem niebieskawym) Kupiłam ją za 700zł!!! (utargowałam 100zł) Ma oczywiście mankamenty (3 miejscach trzeba 'złapać' leciutko koronkę no i w jednym miejscu jest jakby przetarcie, ale to trzeba mega się przyglądać!) , ale jestem przeszczęśliwa! A suknię znalazłam na...... Tablica.pl!!!!
udanej zabawy
super, że kupiłaś suknie i to w takiej cenie pokazuj!
Cytat:
Napisane przez kaja_1985r Pokaż wiadomość
Goście będą siedzieć tylko na dole. Góra będzie zamknięta, chyba że znajdziemy 500 gości Ja też się nie znam na kolorach, ale bardzo bym chciała
a to fajnie, że tylko na dole

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora