2013-07-20, 10:23
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.
hejj hej 
Cytat:
Napisane przez komiksowa
MAgiusa jak przejdziesz na mm, to nie ma już powrotu. Dostaniesz Bromergon - to jest lek na receptę. 1 tabletka rano o 1 wieczorem. Do tego ciasno trzeba owinąć piersi bandażem elastycznym. Strasznie się na początku kręci w głowie po tym leku i jest się osłabionym. Mi po 5 dniach leci jeszcze mleko z prawej piersi i mam 2 zgrubienia. Ale podobno to ma się wchłonąć - oby, bo mam dosyć własnych cycków  No i od razu Ci mówię, że picie szałwii nie za bardzo zatrzymuje laktację. Co do Humany to ja miałam HA prebiotic, ale Młody strasznie po niej zaczął ulewać. Teraz myślę nad przejściem na Bebiko, podobno skład ma taki jak Bebilon, tylko nie płaci się za markę. No i jest tańsze sporo, a wiadomo przy mm kasa leci.
Banka kuruj się tam, oby to nie było zapalenie ucha, bo to strasznie bolesne.
Elusiek powodzenia za 3 miesiące. Chyba jednak teraz byś załowała, jakbyś takiego maluszka zostawiła.
Veronic brawo, że się udało bez zapalenia Mi się wydaje, że laktator to samo zło, może jakbym nie odciągała, to bym nie siedziała teraz z bolącymi cyckami
Marchewka, jeśli macie samochód, to możecie śmiało jechać przecież. WOjtek pewnie i tak całą drogę prześpi z przerwami na jedzenie. Nie poszalejecie za bardzo, ale fajnie tak się wyrwać. My tylko czekamy aż Młody skończy 2 miechy i bierzemy go na działkę do teściów. Już się kumaty chłopak robi, więc jestem dobrej myśli. Musimy odpocząć, bo zwariujemy, a ja to na pewno
Dziewczyny co za piękna noc. Młody sprzedany mężowi na całą noc, ja się wyspałam. Bosko! A mąż biedny, taki zaspany rano
Na obiad mężu robi pizzę, a ja na deser ciasto czekoladowe z wiśniami 
|
na pewno niedługo wszystko sie ustabilizuje i bedziesz mogła cieszyc sie swoimi cyckami;p
i tez mi sie wydaje,ze laktator to zło...
odkad zaczełam odciagac i karmic malego mm to sie pogorszyło z cyckami...
teraz juz jest lepiej i nie mam zamiaru wracac do mm ani nawet wody z butelki nie bede mu podawac, tylko piers
Cytat:
Napisane przez colorblue
J
Tymek dzisiaj ma dzień kupy:-P
No kurka już 3 dzisiaj wali:-D
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Tymek podziel sie kupa z Wojtusiem!!!! 
moj od przedwczoraj nie robil , a teraz produkuje i cos nie moze zrobic...
steka.., baczki ida,ale kupy brak
Cytat:
Napisane przez Mysia mysz
my do Zakopanego na kilka dni w sierpniu  urlopu żadnego pod palmami nie planujemy, bo z takim dzieciem to ja sie umęczę, bo non stop w cieniu musi być to raz, a dwa w te upały mi non stop na cycku wisi
dzisiaj kończymy 6 tygodni  młody właśnie ma krótką drzemkę
wrzucam fotkę mojego diabełka 
|
ale super devil!!! wyglada nieziemsko
|
|
|