2013-07-20, 12:35
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
Napisane przez treselle0
właśnie nie, bo mówiła o wodzie. Pytałam od razu jak dodać gluten i ona, że robię normalnie kaszkę na wodzie, jaką tam sobie wybiorę i dodaję pół łyżeczki zwykłej mannej.
Rónież się przyłączam
niebieski i morski/zielony. Zobaczę może Tż będzie miał swój typ, choć znając życie, to raczej usłyszę - wybierz jakie Ci się podoba
168. Na płasko jest ok,ale z wysokim obcasem czuję się jak żyrafa Przechodzi jedynie taki 5 cm. Dużo facetów jest mniejsza a i kobiety raczej na płasko chodzą, więc nawet jakbym chciała założyć obcas to czułabym się dziwnie przy reszcie malutkich  . Dobrze, że trafił mi się wysoki tż to czasem od święta mogę zaszaleć
Olka przepała teraz 2h i prawie 1,5 sama, beze mnie i cycka! jest czad  Miłego dnia, my mykamy dzisiaj na urodziny teścia 
|
zartyujesz? ja "Zawsze" mialam 168, pozniej ledwo 170 dobilam i czuje sie hmm .. moze nie jak kurdupel ale taki przecietniak, mlode dziewczyny sa teraz takie wysokie - same tyczki. No i ja uwielbiam szpile / koturny 12 cm, ale przy dziecku na dlugo sobie o nich zapomne
---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------
Cytat:
Napisane przez pstryczek84
 robi postepy!  musiala sie wyspac na imprezke
pfffff, zyrafa? ja mam tak na codzien 178 cm
----------
zamowilam zyrafke!  i ksiazeczke i spray do zabawek 
chyba naprawde jestem uzalezniona! 
ale narazie robie STOP - skonczyly mi sie hasła do prelewow internetowych 
|
przygarnelabym od Ciebie chociaz tye 5 cm i byloby dla mnie git 
---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------
pstryczek - co to za spray do zabawek?
|